Time : 10:22:21
Date : 27 April 2007
Sender Name: pharma.be

www.pharma.be: een dagelijkse tool voor de gezondheidspartners

pharma.be kan al terugkijken op veertig jaar ervaring en expertise. Met de nieuwe website legt pharma.be die deskundigheid op een handige manier voor aan het grote publiek en zijn partners.

Alle partners binnen de gezondheidszorg kunnen er terecht. De website is verrijkt met webpagina's speciaal gecreëerd voor zorgverstrekkers, de farmaceutische bedrijfswereld, patiëntenverenigingen en de pers.

pharma.be voorziet hen van gestructureerde en relevante informatie over het reilen en zeilen binnen de geneesmiddelenindustrie en de gezondheidszorg.

De nieuwe website volgt de actualtiteit op de voet en diept belangrijke topics uit met actualiteitsdossiers.

pharma.be biedt ook een selectie aan van actuele topics uit de buitenlandse pers die relevant zijn voor de Belgische gezondheidssector.

Daarnaast worden er diepgravende dossiers aangeboden die de hele waardeketen van de farmaceutische sector bestrijken, van de ontdekking en ontwikkeling van een geneesmiddel tot terugbetaling, deontologische en budgettaire aspecten,...

De nieuwe website verschaft ook automatisch toegang tot het humaan en diergeneeskundig compendium waar men snel en eenvoudig de juiste bijsluiter vindt.

Via de website kunt u zich ook inschrijven voor onze e-newsletter die u informeert over de meest actuele nieuwsfeiten inzake de sector.

In de toekomst zal de website steeds meer informatie aanbieden vanuit een pedagogische invalshoek. Zo wil pharma.be een inhoudelijk hoogstaande website aanreiken, een getrouw beeld schetsen van de sector en bijdragen aan het maatschappelijk debat.

Surf dus nu naar www.pharma.be

Contactpersoon:
Olivier Remels, Directeur Communicatie en Woordvoerder (02 661 91 04 - 0477 202 665) (or@pharma.be)

URL: http://www.pharma.be Picture: (None)
Attachments: (None)

Link to Press Release - NL Link to Press Release - FR