Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Almere, 27 april 2007
MyCom stelt twee nieuwe Sales Managers aan: Bert Huethorst en Roy Pietersen

MyCom heeft Bert Huethorst (45) en Roy Pietersen (32) aangesteld als Sales Managers voor alle MyCom winkels. In zijn nieuwe functie streeft Bert Huethorst naar winkels die zich nog beter gaan presenteren, onder het motto 'we zijn de betere computerwinkel, en we worden de beste'. Voor zijn komst naar MyCom was hij bij Start People verantwoordelijk voor operationele en commerciële activiteiten van 11 uitzendbureaus in de regio Apeldoorn. Daarvoor was hij als commercieel manager bij KPN verantwoordelijk voor de verkoop van het Vaste Net portfolio (onder andere ADSL) binnen de Nederlandse retailketens. Bert maakte de overstap naar MyCom omdat de service en strakke winkelformule hem erg aansprak - hij was ook al lang klant.

Roy Pietersen brengt zijn ervaringen in, opgedaan bij een grote professionele retailer. De ambitie van Roy is het uitzetten van een duidelijke koers met het daarbij behorende resultaat. Ontwikkeling van de medewerkers staat daarbij voorop, evenals een duidelijk herkenbare uniforme uitstraling van de winkelformule. Roy Pietersen heeft diepgaande retail-ervaring opgedaan bij Free Record Shop Nederland, waar hij Shop Manager en Cluster Manager van diverse winkels / regio's was. Tevens heeft Roy veel projectmatige ervaring opgedaan. Roy is een enorme liefhebber van computers en muziek.

Over MyCom
MyCom is de grootste keten van computerwinkels in Nederland, met een uitgebreid aanbod aan computer- en entertainmentproducten voor zowel consumenten als voor de zakelijke markt. MyCom biedt klanten niet alleen scherp geprijsde merkproducten, maar ook deskundig advies en snelle technische ondersteuning bij vragen of problemen. MyCom telt 24 vestigingen in heel Nederland, met het hoofdkantoor in Almere.

Beeldmateriaal is beschikbaar op www.mcsonline.nl/pers.

Voor meer informatie (alleen voor de pers):
Monogram Communication Strategies (MCS) BV, Natasja la Lau, tel: 023 5628208, natasjal@monogram.nl