Ingezonden persbericht


Nieuwe Inside Sales bij webMethods

Amsterdam, 27 april 2007 - Bij webMethods is Ferrie Roelfzema (35) in dienst getreden als Inside Sales Representative voor de regio Benelux en Nordics. In die functie gaat hij zich bezighouden met het ondersteunen van de commerciële activiteiten, waaronder het speuren naar nieuwe afzetmarkten, het genereren en kwalificeren van potentiële klanten en het ondersteunen van marketingacties.

Hiervoor was Roelfzema werkzaam bij NetEconomy. Daar was hij o.a. verantwoordelijk voor de coördinatie en beantwoording van offertes voor de sales teams wereldwijd. De ervaring daarmee had hij opgedaan bij Staffware/Tibco in verschillende sales ondersteunende functies.

webMethods Inc.

webMethods ontwikkelt en levert software voor het samenvoegen, integreren en optimaliseren van bestaande IT-toepassingen in ondernemingen om de productiviteit van bedrijfsprocessen te verbeteren. webMethods biedt organisaties een innovatief bedrijfsintegratieplatform, waarin beproefde integratietechnologie samengaat met de mogelijkheden die de modernste technologieën te bieden hebben. De weldoordachte combinatie van programmatuur biedt unieke mogelijkheden om de doelmatigheid, de flexibiliteit en de sturing van bedrijfs­processen op een hoger plan te brengen. webMethods is niet slechts technologisch vooruit­strevend, maar onderscheidt zich tevens door een verregaande betrokkenheid bij de partners, die hun meer dan 1500 klanten wereldwijd een reële verbetering van het bedrijfsrendement kunnen waarborgen. Het hoofdkantoor van webMethods staat in Fairfax (Virginia, Verenigde Staten) en er zijn vestigingen in de VS, Europa Azië.

webMethods BV

Koningin Wilhelminaplein 2 - 4

1062 HK AMSTERDAM

tel: + 31 (0)20 - 77 83 600

fax: +31 (0)20 - 77 83 666

internet: www.webmethods.com