Ingezonden persbericht


Kinesis Personal pakt goud

Nieuwe versies van Kinesis Personal schitteren op Salone del Mobile

Capelle a/d IJssel, 27 april 2007 ­ Op de Milanese interieurvakbeurs Salone del Mobile heeft Technogym twee nieuwe versies van Kinesis Personal gepresenteerd. Het bewegingsapparaat ontworpen door Antonio Citterio is nu ook in gelimiteerde oplage verkrijgbaar in een gouden en crèmekleurige variant. Voor de luxe gouden editie is gebuik gemaakt van een speciale bladgoudtechniek die geïnspireerd is op oud Florentijnse vakmanschap.

Design
Technogym laat design en Wellness Lifestyle samen komen als gezonde trend in elk interieur. Kinesis Personal is door zijn hip design en compactheid geschikt voor toepassing in wooninterieurs, maar past ook perfect in een kantoorruimte. Tijdens de meubelbeurs IMM in Keulen januari jl. is Kinesis Personal door een internationale vakjury onderscheiden met de Interior Innovation Award in de categorie 'Best System'. Onlangs is Kinesis Personal bekroond met de prestigieuze Red dot design award. Uit meer dan 2500 inzendingen uit 43 verschillende landen koos de internationale vakjury Kinesis Personal als beste productontwerp van 2007.

Kinesis Personal, unieke bewegingstechniek
Bij Kinesis Personal staan natuurlijke bewegingen centraal. De mens bepaalt de beweging, niet het apparaat. Met de op (eigen) weerstand gebaseerde bewegingen, mogelijk in 360 graden, zijn naast flexibiliteit- en krachttrainingen, zwem, tennis, golf, Pilates en Yogabewegingen te maken. Het stijlvolle compacte ontwerp maakt 300 bewegingsoefeningen mogelijk op slechts één vierkante meter. Kinesis brengt kracht en flexibiliteit in evenwicht met de eigenschappen van het lichaam en biedt een unieke trainingservaring voor lichaam en geest.

Voor meer informatie over Kinesis Personal en Technogym Benelux: www.technogym.nl / www.technogym.be

Over Technogym, The Wellness Company
Technogym International is Europees marktleider in professionele fitness- en biomedische toestellen. Technogym ontwikkelt, ontwerpt en produceert producten om de gezondheid, fitheid en kwaliteit van het leven te verbeteren via fysieke inspanning. Het van oorsprong Italiaanse bedrijf is bekend om fitnessapparatuur waarin technische innovatie en industriële vormgeving één geheel zijn. Grondlegger en directeur-eigenaar Nerio Alessandri begon Technogym in 1983 vanuit zijn garage en bouwde het in luttele jaren uit tot een succesvolle internationale onderneming. In 2003 ontving hij van Ernst & Young een award voor 'Beste Entrepreneur van het jaar' en in 2004 jaar werd zijn bedrijf opgenomen in Fortune's Top-10 Beste Bedrijven om voor te werken.



Ingezonden persbericht