Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

UITGAAN ROND KONINGINNEDAG IN HARDENBERG
Hardenberg staat rond Koninginnedag volop in de feesten. Zowel in Uitgaanscentrum Podium als in muziekcafé De Troubadour en Grand Café Den Herdenbergher is het Oranje wat de klok slaat. Op vrijdag 27 april start het weekend in De Troubadour met een giga Boogienight. Helemaal back to the 70's & 80's.

De dag erna, zaterdag 28 april, staat Den Herdenbergher 's avonds in het teken van The Pianohouse. Een spetterend live-feest waarop het publiek de muzikale hoofdrol speelt. Op dezelfde avond (en nacht) organiseert Podium onder het mom 'altijd anders dan anders' een Mega Apres Skiparty met de beste ski-jays, veel surprises en veel, heel veel sneeuw. Partytime dus. In De Troubadour is er zondagavond de traditionele 'Koninginnenacht'. Een fantastisch feest met DJ Bennie van Oranje. Gratis entree natuurlijk en de Troubadour is de hele zondagavond open! Op Koninginnedag 30 april ons 'Koninginnebal' in de Troubadour die de hele dag open is. Vanaf 10.00 uur 's ochtends is het gezellig tafelen en borrelen in onze serre, op het terras en in de zaal zelf. 's Avonds gaan de voetjes van de vloer tijdens het Koninginnebal met onze excellentie DJ Joost de Zwijger.

Tenslotte organiseert Uitgaanscentrum Podium op zaterdag 5 mei voor de eerste keer een 'Freedomsparty. Op deze Bevrijdingsdag is er geen entree maar wel spetterende parties in alle zalen. Meer informatie lees je op de website www.poppodium.nl.

Einde Persbericht



Ingezonden persbericht