Privé inschrijving van gewone aandelen van Arco Capital .....

27.04.2007 / 19:38 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Arco capital corporation ltd.

Arco capital corporation ltd.

Privé inschrijving van gewone aandelen van Arco Capital Corporation Ltd. ter waarde van 238,4 miljoen US$ gesloten

SAN JUAN, Puerto Rico, April 27 /PRNewswire/ --


- 15,89 miljoen gewone aandelen geplaatst

Arco Capital Corporation Ltd. ("ACC") kondigde vandaag aan dat het een privé inschrijving voor zijn gewone aandelen ter waarde van 238,4 miljoen US$ heeft gesloten. ACC is een overkoepelende onderneming die zich via zijn werkmaatschappijen, vooral in opkomende markten in Europa en Latijs-Amerika, bezig houdt met activiteiten op het gebied van leningen en acquisitie. ACC wordt extern beheerd door Arco Capital Management LLC ("ACM"), dat gedeeltelijk in bezit is van de directie van Gramercy Advisors LLC en zijn aangesloten bedrijven, een leidende manager van activa in opkomende investeringsmarkten met, vanaf 31 maart 2007, een nominale waarde van 3,8 miljard US$ aan activa en bijna 2 miljard US$ aan aandelenkapitaal.

Bij de inschrijving verkocht ACC in totaal 15,89 miljoen van zijn aandelen in transacties die waren vrijgesteld van registratie volgens de Amerikaanse Securities Act of 1933, zoals die is geamendeerd (the "Securities Act"), bepaling 144A volgend, Regulation S en Regulation D. ACC zal de netto opbrengst van de transacties samen met krediet faciliteiten gebruiken om lening -en acquisitieactiviteiten te ontplooien in zijn doel markten.

Citigroup Global Markets Inc. fungeerde als enige initiële koper en plaatsingsagent bij de inschrijving.

In een commentaar op de transactie zei Jay Johnston, voorzitter en Chief Executive Officer van ACC het volgende: "Het ACC management team is verheugd om een werkelijk uniek gespecialiseerde financiële onderneming op te zetten, die gericht zal zijn op onze doel markten."

Over Arco Capital Corporation Ltd.

Arco Capital Corporation Ltd. ("ACC") is een overkoepelende onderneming die op de Kaaiman eilanden is gevestigd en zich via zijn werkmaatschappijen, vooral in opkomende markten in Europa en Latijs-Amerika, bezig houdt met activiteiten op het gebied van leningen en acquisitie. ACC wordt extern beheerd door het in Porto Rico gevestigde Arco Capital Management LLC ("ACM"), dat gedeeltelijk in bezit is van de directie van Gramercy Advisors LLC en zijn aangesloten bedrijven, een leidende manager in de VS van activa in opkomende investeringsmarkten met, vanaf 31 maart 2007, een nominale waarde van 3,8 miljard US$ aan activa en bijna 2 miljard US$ aan aandelenkapitaal.

Deze publicatie behelst geen aanbod of een suggestie voor verkoop of een uitnodiging om te kopen, dan wel inschrijvingen te doen op aandelen in de VS, of in welke andere jurisdictie dan ook. De genoemde aandelen zijn niet geregistreerd en zullen niet geregistreerd worden overeenkomstig de US Securities Act, of onder overeenkomstige wetsbepalingen in andere jurisdicties en mogen niet worden aangeboden in de Verenigde Staten, noch voor rekening of ten gunste van inwoners van de VS, behalve indien die personen of transacties in dit verband niet zijn onderworpen aan de registratievereisten van de Securities Act. Dit persbericht behelst geen aanbod of een suggestie voor verkoop of een uitnodiging om te kopen, dan wel inschrijvingen te doen op genoemde aandelen Er is geen publieke inschrijving in de VS geweest, noch in enige andere jurisdictie.

Contact:

Media en investeerders: Maritza Pizarro van Arco Capital Management LLC, +1-787-993-9655, of info@arcocapital.com