Politie Noord-Holland-Noord


Duitse toerist vermist

Petten, 27-04-2007 o Vanaf vrijdagmiddag 14.00 uur is de 59-jarige Duitser Andreas Ulmer vermist. Hij was onder begeleiding op vakantie op camping de Watersnip in Petten. De man ging een stukje lopen, maar kwam niet meer terug op de camping. Rond 16.15 uur is de politie gealarmeerd en die startte direct met een zoekactie in het dorp en omgeving en het duin- en strandgebied. De reddingsbrigade zocht de kust af. Twee groepen agenten werden ingezet en ook een helikopter van het KLPD zocht tot in het begin van de avond tevergeefs naar de man.

Signalement

Het gaat om een 59-jarige blanke Duitse man van Hongaarse afkomst. De man is 1.70 meter lang, heeft een ovaal gezicht, grijs/blond haar en is kalend. De man draagt een snor en heeft enige baardgroei. Hij draagt een ¾ kaki broek en een overhemd met korte mouwen in dezelfde kleur. De man droeg zwarte schoenen en is voor het laatst gezien met een zwarte basebalcap op. Hij spreekt Duits met een Hongaars accent en is moeilijk verstaanbaar. De man is afhankelijk van medicijnen die hij gebruikt vanwege zijn geestelijke gesteldheid.

De politie is op zoek naar getuigen die de man vanaf 14.00 uur op vrijdagmiddag hebben gezien in Petten of omgeving. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie in Schagen, tel: 0900 8844 (lokaal tarief).

Laatst gewijzigd 27-04-2007 21:07 | © Politie Noord-Holland Noord |