Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

'Nieuwe Bondgirl'

Carice van Houten signeert bij Hollywood Factory Eindhoven

Son, 25 april 2007 - Carice van Houten signeert komende zaterdagmiddag 28 april bij Hollywood Factory aan de Brussellaan 9a in Eindhoven.

De populairste Nederlandse actrice van dit moment, van wie het gerucht gaat dat ze de nieuwe Bondgirl wordt, is op 28 april van 16.00 uur tot 16.30 uur aanwezig bij Hollywood Factory Eindhoven om handtekeningen uit te delen.

Zwartboek voor E 10,-
Aanleiding voor deze signeersessie is de dvd-release van Zwartboek. Deze twee discs tellende S.E. dvd kost op 28 april bij Hollywood Factory Eindhoven slechts E 10,-! In de succesvolle WOII-thriller Zwartboek van regisseur Paul Verhoeven vertolkt Carice de rol van joodse verzetstrijdster.

James Bond
In oktober is ze samen met o.a. Chantal Janzen en Wendy van Dijk te zien in de romantische komedie Alles is Liefde. Van Houten zal haar buitenlandse filmdebuut maken in de psychologische thriller Dorothy Mills, waarvoor de opnamen deze zomer in Ierland van start gaan. Het gerucht gaat dat de actrice daarna als Bondgirl in de nieuwe James Bond-film zal gaan spelen.

Hollywood Factory
Kijk voor meer informatie op www.hollywoodfactory.nl.

Noot voor de redactie/