CD presentatie Eightball Boppers met Hank the Knife and the Jets

Back in time in Mill met echte rockabilly, rock-'&-roll en country

MILL, 20070307 -- Zaterdagavond 28 april aanstaande presenteert de originele fifties rock-&-roll en rockabilly band de Eightball Boppers hun nieuwe CD. Deze avond zijn er ook optredens van Hank the Knife and the Jets en the Orange Blossom Special met een tribute to Johnny Cash. De entree bedraagt 5 euro en kaartjes zijn nu al via info@8bb.nl te reserveren.


Begin februari bivakkeerden de heren rockers van de Eightball Boppers een geruime tijd in de Newroad studio's in Wijchen. Dat om weer een flink aantal eigen nummers en enkele covers vast te leggen op CD voor het nageslacht. Willy Cornelissen uit Rijkevoort, Henk Honing uit Mill en Martijn Willems en Bert Damink uit St.Anthonis, hebben alles uit de kast gehaald om de CD nog beter te maken dan het vorige schijfje wat in 2004 verscheen. Het resultaat van deze opnames zal op CD gepresenteerd worden tijdens een CD presentatie op zaterdagavond 28 april vanaf 21.00 uur in party en eventcentrum Fitland in Mill.

Tijdens deze avond zijn er echter meer bands te horen en te zien. Zo zal Hank the Knife and the Jets hun hits uit de jaren 70 spelen en is er een tribute to Johnny Cash door de regionale band the Orange Blossom Special. Hank the Knife presenteerde onlangs zelf ook een nieuwe CD. Maar iedereen kent ze natuurlijk vooral door de herkenbare basgitaar met het speciale geluid waarmee ze diverse nummers hoog in de nationale hitparades wisten te spelen in de jaren 70. Deze en vele andere nummers staan ook op zaterdag 28 april in Mill zeker op hun repertoire. Daarnaast is ook de tribute to Johnny Cash door the Orange Blossom Special een fantastische act die u zeker niet mag missen.

Vanaf 31 maart aanstaande zijn kaartjes a 5 euro verkrijgbaar bij diverse verkoopadressen in de regio. Maar nu al zijn ze te bestellen via de website van de Eightball Boppers op www.8bb.nl of mail naar info@8bb.nl. Aan de kassa kosten de kaartjes 7 euro.



Eightball Boppers