Gemeente Wijk bij Duurstede

Bijeenkomst voor gedecoreerden

De afgelopen jaren werd er op initiatief van burgemeester Guus Swillens een feestelijke bijeenkomst georganiseerd voor degenen die zich op een bijzondere manier ten dienste van de samenleving hebben ingezet en daarvoor koninklijk dan wel gemeentelijk zijn onderscheiden.

De afgelopen jaren heeft de gemeente - in nauw overleg met de Oranjecomité's - daartoe bijeenkomsten georganiseerd voor inwoners uit Wijk bij Duurstede, Cothen en Langbroek. De bijeenkomst staat vooral in het teken van gezellig samenzijn en in een ongedwongen sfeer wat bijpraten. Zeer velen hebben van deze gelegenheid de afgelopen jaren gebruik gemaakt.

Omdat deze bijeenkomsten zeer succesvol waren, wordt er ook dit jaar weer een gezellig samenzijn gehouden en wel op zaterdag 28 april a.s. van 19.00 - 21.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

De gedecoreerden hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen, maar mocht blijken dat een inwoner met een koninklijke onderscheiding dan wel een onderscheiding van de gemeente Wijk bij Duurstede niet is uitgenodigd voor deze avond, dan wordt hij/zij dringend verzocht zich telefonisch aan te melden bij mevrouw W. Corvers, tel: 595505 of per e-mail: wcorvers@wijkbijduurstede.nl
U wordt dan alsnog uitgenodigd voor deze feestelijke bijeenkomst.