Politie Zeeland


---


W-1555-2007 Diefstal bromfiets, Oost-Souburg
Vrijdag tussen 21.50 en 22.10 uur werd in de Middelburgsestraat een bromfiets gestolen.
De bromfiets stond afgesloten met een stuurslot op een parkeerterrein. Het betreft een groene Thomos A35-HDA met kenteken 31FHH4. De waarde is onbekend.

O-1556-2007 Aanrijding in Tholen
Op de Postweg in Tholen vond zaterdag om 09.40 uur een aanrijding plaats.
Een 20-jarige automobiliste uit Steenbergen reed over de Postweg in de richting van Poortvliet. Zij kon niet tijdig stoppen toen een voor haar rijdende 74-jarige man uit Halsteren op de kruising met de Kettingdijk / Vrouwendijk linksaf sloeg en daartoe afremde. Bij de aanrijding liepen beide auto's schade op.

O-1557-2007 Aanrijding in Zonnemaire
Op de kruising Stapelsweg/Kruisweg/Zuidweg in Zonnemaire vond zaterdag omstreeks 10.00 uur een aanrijding plaats.
Een 59-jarige, uit de gemeente Schouwen-Duiveland afkomstige, bestuurder van een bedrijfsauto reed over de Stapelsweg en verleende op de kruising geen voorrang aan een van rechts komende 60-jarige automobiliste uit dezelfde gemeente. Bij de aanrijding raakten beide auto's zwaar beschadigd.

O-1558-2007 Woninginbraak Heinkenszand
Afgelopen nacht werd ingebroken in een woning op de Stationsweg in Heinkenszand.
De woning werd doorzocht en er werden enkele duizenden euro's, sieraden en autopapieren gestolen.

O-1559-2007 Aanhouding in Renesse
In een weiland aan de Roelofsweg werd zaterdag om 01.15 uur een 27-jarige man uit Dordrecht aangehouden.
Hij had tijdens een opstootje bij een horecabedrijf aan de Hogezoom met terrasstoelen gegooid en ging er daarna vandoor. Een politieagent liep de man achterna en kon hem in het weiland aanhouden. Toen de twee terugliepen naar de dienstauto, probeerde een aantal vrienden de man te 'bevrijden' op een dusdanige wijze dat de agent genoodzaakt was pepperspray te gebruiken. Een bij de dienstauto aanwezige andere agent werd geschopt. De 27-jarige werd na verhoor met een mini op zak weer in vrijheid gesteld. Bij het opstootje was een 20-jarige man uit Zierikzee zodanig geslagen dat hij met een hersenschudding in het ziekenhuis in Goes opgenomen moest worden. De reden van het opstootje en het aantal betrokkenen zijn onbekend.

O-1560-2007 Dieftal uit auto, Scharendijke
In de Boutlaan in Scharendijke werd afgelopen nacht een auto opengebroken.
Uit de auto werd een navigatiesysteem gestolen.


---- --