Ingezonden persbericht

Spetterende opening van nieuwe seizoen Het Land van Ooit
Cool Kidsgala groot succes, vernieuwing schot in de roos

Vrijdagavond 27 april was het dan eindelijk zover! Meer dan 200 kinderen stonden te popelen om in een echte limousine te stappen en vervolgens acte de presence te geven op de rode loper. Als ware filmsterren werden zij ontvangen door fotografen, cameraploegen en natuurlijk de Ooiters. Ze waren allen speciaal uitgenodigd voor de première van de nieuwste voorstelling in Het Land van Ooit.

Een DJ zorgde direct voor een feestje. Bij binnenkomst werd er al flink gedanst en gesprongen en ook de Ooiters vertoonden fier hun danskunsten. Nadat de Gouverneur de prijzen voor De Grote Wapenschildwedstrijd uit Anna Domino 18 had uitgereikt, nam hij de genodigden mee naar het Raknest voor de officiële première van deze zeer spannende voorstelling. Bij terugkomst waren er hapjes en drankjes in overvloed en samen met het spetterende optreden van de populaire groep Ch!pz, was het galafeest compleet. Getuige de stralende gezichtjes op de bijgevoegde foto was het Cool Kidsgala in Het Land van Ooit een groot succes!

Een verslag van deze bijzondere avond, vindt u vanaf woensdag op de website: www.ooit.nl

Opening publiek
De openingsdag voor het publiek verliep uitstekend. Het prachtige weer zorgde voor vele mooie kiekjes en uit de positieve reacties van bezoekers bleek dat de vernieuwing van Het Land van Ooit een schot in de roos is. Ook directeur Mascha van Till is enthousiast: "Gisteren werd er nog volop gewerkt om alles op tijd af te krijgen, maar nu vallen alle puzzelstukjes in elkaar. We zijn trots op het resultaat en we gaan een knallend seizoen tegemoet!"

Tot Ooit!

Aan de redactie:
Voor meer informatie over het Het Land van Ooit kunt u contact opnemen met Lieke Verhofstad van het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Het Land van Ooit. Telefoon: 0416 - 377 775. E-mail: l.verhofstad@ooit.nl