Duo-expositie bij Majo Art te Maastricht


MAASTRICHT, 20070425 -- Op zaterdag 28 april a.s. om 15.00u wordt bij Majo Art te Maastricht, de expositie geopend van twee zeer unieke kunstenaars, Marc Leseur en Guido Verhoek. De werken van Marc Leseur worden permanent geëxposeerd bij Majo Art. Schilderijen van Guido Verhoek zullen te zien zijn tot en met 24 mei 2007.

Marc Leseur is een Belgische kunstenaar in een nieuw genre met een nieuwe stijl. Zijn werk kan worden omschreven als de combinatie van enerzijds de kilte en ondoorzichtigheid van mat glas met anderzijds de warmte en doorschijnendheid, zelfs doorzichtigheid van de felle harskleuren; van enerzijds de adel en soepelheid van hout met anderzijds de starheid van metaal. De werken van Marc Leseur worden permanent geëxposeerd bij Majo Art
Guido Verhoek (Mill 1947) is een veelzijdig abstract kunstenaar. Zijn werk is afgeleid van de natuurlijke verweringsprocessen in de Noord-Vogezen. Guido Verhoek is uitgenodigd om deel te nemen aan de Internationale Biennale voor Hedendaagse Kunst in Florence in december 2007. Schilderijen van Guido Verhoek zullen te zien zijn tot en met 24 mei 2007.





Majo Art