Ingezonden persbericht


29 april

Kunstkoopzondag in de Woonkamergalerie met in de schijnwerpers Annemiek Pijpker uit Venray

Wij kunnen u melden dat het een dag voor Koninginnedag, zondag 29 april a.s. van 10.30 uur tot 17.30 uur Kunstkoopzondag zal zijn in de Woonkamergalerie. Deze keer zal de Venrayse kunstenares Annemiek Pijpker in de schijnwerpers staan. Hieronder een stukje biografie over Annemiek!

Alles vindt zijn oorsprong in klein geleerd groot gedaan. Miek groeide op in een omgeving waarin creativiteit en onvoorwaardelijkheid centraal stonden. En precies dat zie je terug in alles wat ze doet, zegt en maakt. Een onvoorwaardelijke liefde voor mensen, kunst en een tomeloze passie voor het leven zelf. Haar werken zijn gebaseerd en geïnspireerd door het leven zelf en alledaagse ervaringen daarom heen. Ze onderscheiden zich sterk door vorm en kleur en dagen uit te beleven. Precies dat is ook hetgeen ze beoogt: prikkelen, uitdagen tot voelen en durven te zien. Haar extreme lijnenspel in combinatie met de verborgen boodschap, de kleuren in scherp contrast met het heden doch bovenal de onmiskenbare emotie in haar werk.

Durf die stap te zetten en beleef ...THE WORLD ACCORDING TO MIEK!

Dus kom allen naar onze Kunstkoopzondag in de Woonkamergalerie gelegen aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep om de unieke werken van deze kunstenares te bewonderen! Tegelijkertijd kunt u ook de werken van onze andere kunstenaars bezichtigen waaronder Herman Brood, Richard Smeets, Rob Franssen, Johan Huijzer, Cornelis Schouten, Debi, Fieke Hoes, Dingeman van Zanten en Ans en Ton Rijkers. Voor meer info kunt u bellen 0485- 51 95 89 b.g.g. 06-20 55 50 62. of u stuurt mail naar info@kunsthandel-gennep.nl Onze openingstijden zijn maandag tot en met zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur en op vrijdagavond hebben wij nog een avondopenstelling dan zijn wij ook nog geopend van 18.00 uur tot 21.00 uur. En verder zijn wij tijdens onze Kunstkoopzondag op de laatste zondag van de maand geopend van 10.30 uur tot 17.30 uur voor u.

U bent van harte welkom!

---- --