Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

17 april 2007

Soapster geeft scooter weg
Nieuwste trends in modeshow Sint Jorisplein

Wie wil weten wat de laatste modetrends voor het voorjaar en de komende zomer zijn, moet het weekend van zaterdag 28 en koopzondag 29 april een bezoek brengen aan Shopping Center Sint Jorisplein. Tijdens een flitsende modeshow worden dan de nieuwste dames-, heren en kindercollecties gepresenteerd.

Op de catwalk op het Sint Jorisplein worden op zaterdag en zondag diverse shows gegeven. Op zaterdag zijn de aanvangstijden om 13.00, 14.00 en 15.30 uur. Op zondag is er een show om 13.00 uur. Deze show tijdens de koopzondag wordt gepresenteerd door Petra Kagchelland, bekend van de soapserie Onderweg naar Morgen en van het razend populaire televisieprogramma Sterren dansen op het ijs.

Wie wint de felbegeerde scooter?
Aansluitend op de show van zondag 29 april vindt de prijsuitreiking van de TopShop Spaaractie plaats. De afgelopen vier weken konden klanten bij hun aankopen in Shopping Center Sint Jorisplein stempels sparen. Uit de vele ingeleverde volle spaarkaarten wordt een winnaar getrokken. Petra Kagchelland reikt haar of hem de hoofdprijs uit: een felbegeerde hippe scooter. Daarnaast zijn er nog tien andere mooie prijzen te winnen, waaronder kleding- en make-upadviezen plus waardebonnen die in het winkelcentrum besteed kunnen worden.

Koninginnedag
Op Koninginnedag, maandag 30 april, zijn de winkels in de binnenstad van Amersfoort en op het Sint Jorisplein gesloten. Op vrijdag 18 mei, de dag na Hemelvaart, is er een extra koopavond tot 21.00 uur. Op deze avond is ook de start van het culinaire festijn Proef Amersfoort.