Ingezonden persbericht


Koninginnenacht en -dag in WaterFront

Donderdag 19 april 2007

Zondag 29 april

CLASSIFIED & PRSPCT DO THE QUEEN!
Presents: ED RUSH

Hét Drum & Bass evenement op Koninginnenacht
Prospect en Elementz, twee toonaangevende drum 'n' bass organisaties in Nederland, bundelen hun krachten op 29 april 2007. Classified & PRSPCT Do The Queen! Rechtstreeks uit Engeland komt de 'crème de la crème' van de drum 'n' bass scene: mister ED RUSH! De rollers en donkere basslijnen uit het Virus Recordings kamp zullen niet ontbreken deze avond. Verder te gast de MAJOR LEAGUE + PRSPCT residents. In het café zijn de drie gezelligste Rotterdamse DJ's te gast. Beatnologic, Okki en rednas_audio. Zij brengen een eclectische mix van hip hop, soul, funk, house en all-time hits uit de oude en de nieuwe doos. aanvang:

Datum: zondag 29 april 2007
Deur open: 23:00
Toegang: ¤ 12,-
Locatie: WaterFront
Meer info: www.waterfront.nl / www.prspct.nl

Maandag 30 april

HAPPY AVENUE QUEENSDAY
WaterFront opent voor het eerst de deuren op koninginnedag!

Op koninginnedag beleeft Waterfront haar primeur door op deze datum voor het eerst haar deuren te openen. En aan wie kun je dat beter toevertrouwen dan aan de mensen van Happy Avenue? Er wordt wederom groots uitgepakt met een eindeloze lijst aan bands, DJ's en kunstenaars. En koninginnedag zou koniginnedag niet zijn als er ook de nodige hilarische acts zullen verschijnen. We geven nog niet alles prijs maar ooit van een popdraaiorgel gehoord? Of laat je liever je net gekochte tweedehands plaatjes draaien door het dj-team van Daniel Baggerman en Peter de Koning (Saunawest)? Houdt de site van Happy Avenue en Waterfront in de gaten voor het complete programma!

Voorlopige line-up: Bands: Erik Vandenberge, Mucho Maestro,de Leefstijlers, My Favourite Confession, Spartaco, Harry Merry, Monodrive, Saunawest, The Magic Chords, Needle and the Pain Reaction (Belgie), Feverdream DJ's: J-ru, Lou-D, Daniel Baggerman, Robert (Punch out), Dj Krypton, REKZR, Pjotr OLM Kunstenaars: Miriam Reeders, Femke Wieringa en Jessie Pley And more to come..............

Datum: maandag 30 april 2007
Deur open: 13:00
Toegang: ¤ 6,-
Locatie: WaterFront
Meer info: www.waterfront.nl / www.happyavenue.nl

----------
voor de redactie
Voor meer informatie en of rechtenvrij beeldmateriaal kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie.

Valesca Mulder (hoofd communicatie)
publi@waterfront.nl / 010-2010980 aanwezig op: di/ wo /do

Els van der Vorm (medewerker communicatie)
publi2@waterfront.nl
aanwezig op: di / do

----------