Gemeente Lansingerland


Wielerwedstrijd Bleiswijk 29/04
17 - 09 wielerwedstrijd 100.jpg

Op 29 april a.s. wordt de wielerwedstrijd ESH Restore Tijdrit verreden. Dat brengt enkele verkeersmaatregelen met zich mee.

Tijdelijke verkeersmaatregelen zondag 29 april:

Dit is een nationale tijdrit, die voert over de Groendalseweg, Hyacintenweg, Narcissenweg, Munnikenweg, J. Poortmanweg, A.H. Verweijweg, fietspad Landscheiding, Anthuriumweg en de Overbuurtseweg (parellelweg N209). Voor het kunnen houden van de wedstrijd zijn de volgende verkeersmaatregelen noodzakelijk:


· Op de wedstijddag (s ochtends en s middags) wordt er éénrichtingsverkeer ingesteld op de Overbuurtseweg (richting de Groendalseweg, tussen het Shell-benzinestation en de Groendalseweg)


· Er wordt éénrichtingsverkeer ingesteld op de J. Poortmanweg (richting de Groendalseweg).


· Verkeer op de Anthuriumweg moet verplicht rechtsaf slaan naar de Hoekseindseweg.


· Tevens wordt er een parkeerverbod ingesteld op de Narcissenweg en de Hyacintenweg. Beide parkeerverboden gelden van 28 april 18.00 uur t/m 29 april 18.00 uur.


· Voor fietsers wordt het fietspad op de Landscheiding tussen de Anthuriumweg en de Groendalseweg afgesloten.


· Het (doorgaande) verkeer wordt via de A12 en de N209 geleid.


· Bestemmingsverkeer kan via de Hoefweg, Albert van t Hartweg en de Irisweg het gebied in.


· Vanaf Berkel en Rodenrijs kan via de Noordeindseweg, A.H. Verweijweg of direct via de Munnikenweg en de J. Poortmanweg worden gereden.


· Er zullen voor zowel het autoverkeer als voor de fietsers (verwijzings)borden op de wegen worden geplaatst.

De bewoners en bedrijven aan en nabij het parcours zullen afzonderlijk worden geïnformeerd door de wedstrijdorganisatie. Wanneer u nog vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met de heer D. van der Meiden, telefoon (06) 51811596.