Oranje feesten !!


----------

Oranje feest 29 & 30 april 2007. Stadscafé restaurant De Vooruitgang:

De Vooruitgang is tijdens alle feestdagen geopend, met Koninginnenacht zondag 29 april en Koninginnedag maandag 30 april vanaf 11.00 uur.

Het sfeervolle restaurant op de 1e etage is beide dagen geopend vanaf 17.00 uur. De zaak zal in een gepaste Oranje, rood, wit en blauwe versiering zijn gestoken.

Onze bekende DjMarcel.nl draait weer zonnig en oranje op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag!

Op de Markt zal weer een leuk en gezellig muziek programma te horen worden gebracht. Hieronder leest u de diverse programma's:

ZONDAG 29 APRIL 2007 / KONINGINNENACHT
15:00 uur: aanvang programma met DJ Jamie
16:00 uur: SHOW:TIME
21:00 uur: Eighty Eight

01:00 uur: einde programma

SHOW:TIME
SHOW:TIME Partyband, een frisse wervelwind die garant staat voor spontane, enthousiaste, maar vooral kwalitatief hoogstaande optredens! De band, bestaande uit 6 getalenteerde en dynamische muzikanten, weet door zijn brede repertoire en enthousiasme van elk feest een succes te maken.

Eighty Eight
Elk optreden is een wedstrijd.....
Dit is het motto waarmee de Eindhovense formatie "Eighty Eight" het strijdtoneel betreedt. Muzikaliteit, enthousiasme, maar vooral ook verrassing voeren de boventoon. Grote kracht van de band is de diversiteit in de nummerkeuze. Soul, funk, rock, nederpop en blues laten de 70's en 80's herleven, terwijl met actuele hits ook wordt ingespeeld op het modebeeld.

MAANDAG 30 APRIL 2007 / KONINGINNEDAG
13:00 uur: aanvang programma met The Surphonics
pauzes: Lesley Lynch
16:00 uur: SouleXplosion
pauzes: DJ Jamie
19:00 uur: einde programma

The Surphonics
The Surphonics is een jaren '60 popgroep in de klassieke bezetting: slaggitaar, sologitaar, bas en drums. De instrumenten, de versterkers, kostuums, sound.... Alles is op-en-top Sixties. De band brengt vooral Beat, Surf en Rock-'n-roll muziek. Het succes van The Surphonics zit 'm niet alleen in de muzikale kwaliteit, maar zeker ook in het enthousiasme waarmee deze jongens op het podium staan.

Lesley Lynch
Voor feestvierend Eindhoven en omgeving is Lesley al jaren een begrip. Er mag daar geen feest voorbijgaan of Lesley Lynch is van de partij. Hij heeft zich het coveren van bekende nummers eigen gemaakt. Van Lionel Richie tot René Froger; Lesley zorgt voor de juiste sfeer.

SouleXplosion
SouleXplosion is een lekker groovende 10-persoonsformatie. Een puike Soul-show met stijlvol aangeklede bandleden, een uitstekende zanger en een geweldige zangeres. Dance classics, disco uit de seventies, funky hits uit de jaren '80 en '90 en natuurlijk de allervetste Soul uit de Motown-stal zorgen voor een swingende show.
Voor meer info:
De Vooruitgang - Markt 11 - 5611 EB - Eindhoven
Tel. 040-2433995 - Fax. 040-2437403
E-mail: info@de-vooruitgang.nl