landelijke dossiers

Geen dossiers aanwezig

Persberichten Rijn&Venen

Utrecht, 29-04-2007

Vechtpartij

MAARSSEN - Zondagochtend 29 april rond 01.00 uur ontstond een gevecht tussen twee groepen op de Verbindingsweg. Toen de politie arriveerde was het gevecht afgelopen. Eén van de betrokkenen, een 17-jarige jongen uit Maarssen, werd aangehouden vanwege drugsbezit. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De politie onderzoekt de toedracht van de vechtpartij. Een 18-jarige Maarssenaar werd aangehouden die wildplaste, in het openbaar dronk, zijn legitimatie niet wilde tonen en de politie beledigde. De man verzette zich bij zijn aanhouding, waardoor de agenten gepast geweld moesten toepassen. De man is meegenomen naar het politiebureau.

Alcohol in het verkeer

MIJDRECHT Op zondag 29 april rond 01.30 uur heeft de politie een 46-jarige Mijdrechtenaar aangehouden op de Anselmusstraat. De man fietste onder invloed en moest mee naar het politiebureau, waar hij 685 ug/l blies. Hij kreeg proces-verbaal en een fietsverbod van acht uur.

WOERDEN Op de Oostsingel reed op zaterdag 28 april rond 04.20 uur een automobilist onder invloed. De 41-jarige Woerdenaar moest mee naar het bureau, waar hij 345 ug/l blies. Hij kreeg proces-verbaal een een rijverbod van twee uur.

BREUKELEN - Op zaterdag 28 april rond 22.30 uur heeft de politie een 33-jarige automobilist uit de Meern aangehouden op de Amerlandseweg. De man reed te hard, reed over een doorgetrokken streep en was onder invloed. Hij moest mee naar het politiebureau, waar hij 525 ug/l blies. Hij kreeg proces-verbaal en een rijverbod van vijf uur.

WILNIS Bij een verkeerscontrole heeft de politie op zondagochtend 29 april rond 03.00 uur een 22-jarige automobilist uit Almere aangehouden op de Mijdrechtse Dwarsweg. De man was onder invloed en moest mee naar het bureau, waar hij 450 ug/l blies. Omdat hij beginnend bestuurder was, werd zijn rijbewijs ingevorderd.

Verkeerscontroles

BREUKELEN Vrijdagmiddag 27 april heeft de politie een parkeercontrole gehouden op de Markt en Hazeslinger. Tussen 13.30 en 14.30 uur werden elf bekeuringen uitgedeeld. Op zaterdag 28 april hield de politie een verkeerscontrole op de Straatweg. Tussen 20.15 en 21.45 uur moesten twaalf bestuurders blazen, geen van hen had teveel gedronken. Wel werden bekeuringen uitgedeeld voor o.a. te hard rijden en het niet kunnen tonen van het rijbewijs.

Lastpak aangehouden

MIJDRECHT Op zaterdagavond 28 april heeft de politie rond 23.00 uur een 18-jarige Mijdrechter aangehouden op de Hoofdweg. De man gedroeg zich hinderlijk tegen agenten en moest met gebruik van gepast geweld mee naar het politiebureau.

Mishandeling

MIJDRECHT - Zondagochtend 29 april rond 01.00 uur kreeg de politie melding van een mishandeling op de Raadhuislaan. Op basis van het opgegeven signalement kon de politie op de Dorpsstraat een 17-jarig meisje uit Mijdrecht aanhouden op verdenking van de mishandeling van een even oud plaatsgenootje.

Illegaal vuil verbranden

WAVERVEEN Zaterdagavond 28 april rond 21.15 uur heeft de politie op de Proosdijerdwarsweg een 52-jarige Mijdrechtenaar aangehouden op verdenking van het illegaal verbranden van vuil. De man kreeg proces-verbaal.