Perberichten Eemland noord, 13.55 uur

Utrecht, 29-04-2007

Brand

BAARN Vrijdag 27 april kreeg de politie rond 19.00 uur melding van brand in een gebouw van een sportvereniging aan De Geerenweg. De brandweer bluste de brand, de politie onderzoekt of de brand is aangestoken.

Mishandeling

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG De politie heeft zaterdagochtend rond 02.00 uur een 21-jarige man uit Bunschoten-Spakenburg aangehouden op De Kronkels. De man was door een beveiligingsbedrijf aangehouden. Hij werd overgedragen aan de politie die hem meenam naar het bureau voor verhoor. De man wordt ervan verdacht een even oude plaatsgenoot geslagen te hebben.

Ongeval met alcohol

SOESTERBERG Zaterdag 28 april rond 19.15 uur kreeg de politie melding van een ongeval op de afrit Soesterberg van de A28. Een 52-jarige motorrijder uit Soesterberg was ten val gekomen. Hij, en een 40-jarige getuige uit Soest, bleken beide onder invloed van alcohol te zijn. De motorrijder is met diverse verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Hij krijgt proces-verbaal voor rijden onder invloed. De getuige kreeg een rijontzegging.

Onder invloed

SOEST De politie heeft op zondag 29 april rond 04.30 uur een 22-jarige automobilist uit Soest aangehouden op de Spinet. De man had teveel gedronken en blies op het politiebureau 335 ug/l. Hij kreeg proces-verbaal en omdat hij beginnend bestuurder is, kreeg hij een rijverbod van vier uur.