Politie Zeeland


---


O-1567-2007 Auto rijdt tegen snorfiets, Goes
Een 31-jarige vrouw en haar 3-jarig dochtertje zijn zondagmiddag licht gewond geraakt bij een aanrijding in hun woonplaats toen de snorfiets waarop ze zaten werd aangereden door een auto.
Het ongeluk gebeurde doordat een 21-jarige automobilist uit Goes vanaf de Cort v.d. Lindenstraat, de Van Hogendorplaan wilde oprijden. Hij reed vervolgens voorzichtig het fietspad op maar zag toch de van linkskomende snorfiets over het hoofd. De 31-jarige vrouw en haar 3-jarig dochtertje die achterop zat, kwamen beiden ten val. De vrouw liep diverse schaafwonden op aan arm en been, haar dochtertje had een kapotte lip. Zij werden ter plaatse onderzocht door een arts.

O-1568-2007 Aanrijding, Goes
Zondagmiddag rond 16.45 uur raakten bij een aanrijding twee personenauto's flink beschadigd.
Een 55-jarige Goese automobilist reed over de Kleineweg, en wilde rechtsaf de Langemeet inslaan. Vermoedelijk kon hij de weg niet goed overzoen door een heg en moest daardoor iets de weg oprijden. Een 82-jarige automobilist, eveneens uit Goes, kwam op dat moment aanrijden vanuit de Langemeet. Doordat op zijn weg een wegversmalling was, moest hij een uitwijken naar links waarna beide voertuigen frontaal met elkaar in botsing kwamen. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij, hun auto's moesten worden weggesleept.

---- --