Ingezonden persbericht


persbericht

dj ferry corsten op koninginnedag bij slam!fm

Hilversum, 21 februari 2007 - Op 30 april viert SLAM!FM weer Koninginnedag op het Rembrandtplein in Amsterdam. Vorig jaar vierden circa 110.000 bezoekers feest tijdens optredens van onder andere Roy Gates, Ali B & Yes-R, Akcent, Elize, The Partysquad en dj Chuckie.

Ook dit jaar tellen we de dagen weer af tot het moment dat SLAM!FM het Rembrandtplein weer op z'n kop zal zetten. Met trots kunnen we vandaag al bekend maken dat één van 's werelds populairste dj's hierbij aanwezig is. Ferry Corsten zal het publiek een uur lang met zijn opzwepende beats bestoken! Naast Ferry geven natuurlijk nog vele andere artiesten een daverend optreden. De komende weken zullen we ook die namen bekend maken.

SLAM!FM Koninginnedag is powered by Hi en GoFun.nl jongeren vakanties.

SLAM! is een multimediaal platform voor jongeren. Met radio, televisie, online, evenementen, consumenten producten en mobiele activiteiten staat SLAM! voor de nieuwste muziek en entertainment met lef.

Kijk voor meer informatie over Ferry Corsten op: www.ferrycorsten.com

Over GoFun.nl:
Het nieuwe jongerenlabel GoFun.nl is onderdeel van Corendon Vliegvakanties, dat is opgericht in 2000 en in korte tijd is uitgegroeid tot een toonaangevende touroperator op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Corendon heeft op 4 december 2006 het jongerenmerk GoFun.nl gelanceerd voor jongeren van 17 tot 28 jaar. GoFun.nl richt zich op feestbestemmingen als Marmaris en Alanya in Turkije, de Griekse eilanden Kreta, Rhodos en Kos en het Bulgaarse Sunny Beach. Voor meer informatie, zie www.gofun.nl.

Over Hi:
Hi is het messaging merk voor jongeren. Hi staat voor volslagen verbonden en voedt de contactverslaving van jongeren met relevante producten en diensten. Hi weet precies wat de doelgroep belangrijk vindt. Niet alleen qua toestellen en mobiel gebruik, maar ook hun interesses zijn volledig bekend bij Hi. Alle producten, diensten en activiteiten worden hier dus ook op afgestemd.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht