Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Lentekriebels bij Hemelrijk tijdens 'de Kriebelweek'

Geachte redactie,

Voel je ze al in je buik, die eerste lentekriebels? Bij Hemelrijk hebben ze de lente in ieder geval al goed in de bol. Van maandag 30 april t/m vrijdag 4 mei viert Hemelrijk tijdens 'de Kriebelweek' dat het voorjaar is!

Tijdens de Kriebelweek zijn er iedere dag extra vrolijke activiteiten te beleven die in het teken staan van de lente. Vrijheid en blijheid dus! Bij mooi weer is er iedere middag kinderdisco buiten op het terras. Lekker dansen, zingen en springen: onze DJ leert je de leukste dansjes. In de smulkajuit kunnen de meiden tussendoor tot rust komen en zich voor de kaptafels, vol met make up, weer optutten voor de volgende ronde. Terwijl de meiden zich hier mooi maken kunnen de jongens een stoere tattoo laten zetten.

Op woensdagmiddag komen The New Freedom Singers naar Hemelrijk om twee vrolijke gitaaroptredens in het park te verzorgen. Het eerste optreden zal plaatsvinden om 14.30 uur en het tweede optreden om 16.00 uur. Als het weer het toe laat zullen de meeste activiteiten in de Kriebelweek uiteraard buiten plaatsvinden. Naast het terras van Zeeroversland wordt speciaal voor deze week een springkussen geplaatst en er is ook een nostalgische zweefmolen. Er worden ballonnen gemodelleerd en er zijn tijdens de Kriebelweek iedere dag extra voorstellingen in het Poppentheater, waar natuurlijk ook het voorjaarsvirus heerst. Hier kan je opgaan in het vrolijke maar ook spannende verhaal 'Lentekriebels', met Konijn in de hoofdrol. Konijn heeft zin om te spelen in het bos, maar niemand heeft tijd voor Konijn, behalve Vos... O jee, als dat maar goed afloopt voor Konijn!

Tijdens de Kriebelweek zijn alle activiteiten, met uitzondering van de zweefmolen (¤ 1,00), inbegrepen bij de normale entreeprijs. In verband met de vrije keuze die scholen hebben wat betreft de invulling van de Meivakantie, kan het helaas voorkomen dat de Kriebelweek buiten uw Meivakantie valt. In dat geval willen wij u er op wijzen dat de meeste activiteiten ook in de (na)middag plaatsvinden.

BILLYBIRD PARK HEMELRIJK
BillyBird Park Hemelrijk is gelegen in het Brabantse Volkel (gem. Uden) en beschikt naast de ruime binnenspeeltuinen Zeeroversland en de Kinderkermis ook over een knus Poppentheater, een Verkeersspeeltuin, het uitgestrekte survivalgebied Outback Valley, en een prachtig strandbad. BillyBird Park Hemelrijk is 365 dagen per jaar vanaf 10.00 uur geopend en biedt jaarlijks ruim 300.000 bezoekers binnen én buiten plezier. Raadpleeg voor meer informatie: de infolijn (0413) 272 987 of de internetsite www.billybird.nl.

Op dit moment zijn er tevens vergevorderde plannen voor een tweede BillyBird Park in het Limburgse Beesel (Drakenrijk) en een derde BillyBird Park in het Brabantse Cranendonck (Muzenrijk). Meer informatie hierover vindt u op www.drakenrijk.nl