ID&T


Luxurush 2007

Daring to be different or daring to be unique? Fashion ain't about the trend, it's a lifestyle!

Luxurush presenteert in 2007 een wereld van fashion, extravagantie en exclusiviteit. Laat je shockeren en inspireren door acts 'over the edge'. Riskeer en meleer in de Luxurush Lifestyle, waag je als Fashion Addict in de HMH en ontdek zijn verslavende werking.

Gemixt tot één geheel bevat Luxurush alle ingrediënten om de deur van de realiteit keihard dicht te slaan! Ben jij een sucker voor fashion en een pussy voor beats? Durf jij je eigen stijl oogverblindend aan te gaan? Ben jij oorzaak voor haters en praters? Geen wannabe maar gonnabe? Dan is Luxurush ook dit jaar jouw place to be!

Luxurush @ HMH
Bereid je voor op het evenement dat de lieflijke grens voorbij is! De Heineken Music Hall opent ook dit jaar op 30 april, Koninginnedag zijn gigantische poorten voor Luxurush, dat de koninklijkheid van 2006 absoluut te boven gaat!

Proef het entertainment van een gouden dienblad, knoop de rauwe beats goed in je oren en laat je betoveren door tasty visuals, die je beloven dat de werkelijkheid tijdens Luxurush geen rol meer speelt!

Because this year Luxurush fucks with Fashion Addicts!

Luxurush Line-up
Ook de artiesten hebben een gevaarlijke invloed op de lifestyle-beleving! De troon in the Main zaal wordt bezet en bezeten door de grootheden Benny Rodriques, Chuckie, Joey Daniel en Ryan Marciano vs Sunnery James! Proef de mix van hun koninklijke touch met soar sounds en harde hoogtepunten!
Ook stijgen Baggi Baggovic, Lucien Foort, Ricky Rivaro, Melly Mel en Jaziah in de booth, om jou te verpletteren met hun pompende bass en keiharde beats! Eclectiek viert hoogtij!

Give your all and fuck that beat!

Luxurush Tickets
Laat vooroordelen varen en proef de eer om realiteit te kleuren met de fantasierijke fictie van de Luxurush-ingrediënten! Kaarten zijn verkrijgbaar via TicketOnline.nl en ticketbox. Kijk op www.luxurush.nl voor meer info.

F*ck the fine, please all Evil & dare to live your sins @ Luxurush! Luxurush 'fucks with Fashion Addicts!'

Date: Maandag 30 April
Location: Heineken Music Hall
http://www.heineken-music-hall.nl
Showtime: 22.00 - 07.00u
Min age: 18+
DJ's: Benny Rodriques, Chuckie, Joey Daniel, Ryan Marciano vs Sunnery James, Baggi Baggovic, Lucien Foort, Ricky Rivaro, Melly Mel and Jaziah
MC's: Nova, Lady Bee and Andy Sherman
Pre-sale: Earlybirds before the 10th of April 35,- (excl. pre-sale fee) After the 10th of April 39,- (excl. pre-sale fee). Tickets: Available at all Free Record Shops and Ticketbox outlets Tickets online: www.ticketonline.nl
Home delivery:0900-3006000 45 ct.p/min.
Website: http://www.luxurush.nl

Geplaatst op: 30-03-2007