Ingezonden persbericht


persbericht

Roy gates, john marks, dj porny en jeckyll & hyde op koninginnedag bij slam!fm

Hilversum, 4 april 2007 - Nog vier weken te gaan en dan barst het feest los bij SLAM!FM op het Rembrandtplein in Amsterdam. Met Roy Gates, John Marks, dj Porny en Jeckyll & Hyde wordt de line-up nog spectaculairder.

Roy Gates en John Marks hebben vele hits op hun naam staan. SLAM!FM is daarom trots dat deze twee top dj's hun beats laten horen tijdens SLAM!FM Koninginnedag 2007. Naast hun voorbereidingen voor Koninginnedag zijn ze ook druk bezig met de SLAM!FM zomerhit: luisteraars van SLAM!FM maken kans op een platencontract (meer info zie www.slamfm.nl/zomerhit).

Dj Porny en jumpstylers Jeckyll & Hyde zorgen ervoor dat het Rembrandtplein op en neer jumpt. De jumpers van Jeckyll & Hyde hebben SLAM!FM dj Kristel van Eijk de fijne kneepjes van het jumpen geleerd. Kristel zal tijdens SLAM!FM Koninginnedag een verkorte jump workshop geven.

Meer info over SLAM!FM Koninginnedag en de line-up vind je op www.slamfm.nl.

SLAM!FM Koninginnedag is powered by Hi, GoFun.nl jongerenvakanties en Coca-Cola.

SLAM! is een multimediaal platform voor jongeren. Met radio, televisie, online, evenementen, consumenten producten en mobiele activiteiten staat SLAM! voor de nieuwste muziek en entertainment met lef.

Sinds afgelopen maandag is SLAM!FM samen met John Marks en Roy Gates op zoek naar het nieuwe zangtalent van Nederland.

Hitmakers John Marks en Roy Gates produceren exclusief voor SLAM!FM een nieuwe single. Luisteraars van SLAM!FM en kijkers van SLAM!TV maken kans om deze plaat in te zingen. Iedereen kan zijn of haar auditie uploaden via www.slamfm.nl. De uiteindelijke winnaar wordt op donderdag 31 mei bekendgemaakt tijdens het programma van Kristel van Eijk op SLAM!FM.

Roy Gates is een succesvolle DJ/ producer die onder meer bekend is van de hits "How deep", "On my way" en "Lose myself". De single "We rock together" veroverd al snel een plaats op de playlist van SLAM!FM en zet Roy wereldwijd op de kaart. Het succes kan niet op, want ook zijn laatste single "Midnight sun" is een gigantische hit. Naast optredens in binnen-en buitenland brengt Roy veel tijd door in de studio, waar hij werkt aan nieuwe producties. Hij werkt momenteel aan zijn allernieuwste plaat "Take u down". De release van deze track is medio april!

John Marks is een succesvolle dj/ producer die in korte tijd is uitgegroeid tot een veelgevraagd fenomeen in de binnen-en buitenlandse clubscene. De single "Do it again" zette John internationaal op de kaart. In 2006 is John Marks verantwoordelijk voor een aantal internationale hits die hij voor en met anderen produceert. In samenwerking met Roy Gates produceert hij de succesvolle vinyl track "New life". Zijn nieuwste singles "Carnival" en "Insanity" zijn niet alleen hoog genoteerd in de hitlijsten, maar nemen eveneens een welverdiende plaats op de playlists in. John heeft hoge verwachtingen voor het jaar 2007.

Dj Porny bewijst al op jonge leeftijd zijn passie voor muziek. Terwijl hij zijn eigen studio bouwt, waar hij zijn opnames maakt, is hij actief als producer voor andere artiesten. Intussen heeft hij ook zijn weg als artiest gevonden, waarmee hij onlangs de hit "Me So Horny" heeft geproduceerd.

Jeckyll & Hyde is een jump collectief van dj/mc, danseressen en jumpers. Hun eerste hitsingle "Frozen Flame" stond weken lang op nummer 1 in de SLAM!40 en hebben hiermee heel Nederland aan het jumpen gekregen. Hun tweede single "Freefall" is zelfs een grotere hit: de plaat stond binnen twee weken op nummer 1 in de hitlijsten.

Noot voor de redactie,