Gemeente De Wolden


Zuidwolde, 11 april 2007

Persbericht

Een frisse duik vanaf 30 april in de zwembaden De Wolden

Vanaf maandag 30 april kan er weer gezwommen worden in één van de drie buitenzwembaden in De Wolden. Momenteel zijn vrijwilligers en medewerkers van de gemeente hard aan het werk om de zwembaden en de ligweiden klaar te maken voor het nieuwe seizoen. De Wolden biedt haar zwemfans de mogelijkheid om voordelig een abonnement te kopen. Ook is het mogelijk om zwemlessen te volgen in één van de drie zwembaden.

Voordeelabonnementen
Het is nog mogelijk om voordelig een zwemabonnement aan te schaffen voor het komende seizoen. De abonnementen kunnen per gezin of per persoon aangeschaft worden door het ingevulde bestelformulier naar het gemeentehuis te sturen ter attentie van de heer E. Annen. Belangstellenden die geen bestelformulier hebben, kunnen deze opvragen bij de gemeente. Het formulier is ook vinden op www.dewolden.nl, 'sport' 'zwembaden' De bestelformulieren dienen uiterlijk maandag 23 april 2007 bij de gemeente binnen te zijn. De overige voorwaarden staan vermeld op het genoemde bestelformulier.

Zwemlessen
In de drie buitenzwembaden worden zwemlessen gegeven met als doel het halen van het zwem-ABC. De lessen beginnen op dinsdag 1 mei aanstaande. Zwembad Engeland en de zwembad Waterlelie verzorgen zwemlessen voor kinderen vanaf 5 jaar. Zwembad de Slenken biedt zwemles aan kinderen vanaf 6 jaar. Het aantal lesdagen per week kan per zwembad verschillen. Opgave voor zwemlessen dient een week van te voren te gebeuren. Zwembad Engeland hanteert een termijn van twee weken.

///////////////////////////////