Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Amsterdam, 13 april 2007

DJ Starring Jasmine "Be Yourself, Express Yourself!" met eigen wagen op Vijzelstraat Koninginnedag Amsterdam 2007

Op maandag 30 april aanstaande tijdens Koninginnedag zal female DJ Starring Jasmine optreden met een eigen wagen voor Café Sappho in de Vijzelstraat te Amsterdam. Starring Jasmine draait van 14.00 uur - 16.00 uur en van 18.00 - 21.00 uur. Het optreden van deze dame zit vol verassingen, zo zijn er onder meer: freestyle dansers, goodies en promogirls.

DJ Starring Jasmine dame is een opvallende dame met een excentrieke stijl. Ze bewijst dat er meer muziekstijlen samengaan dan dat je in eerste instantie misschien zou denken. Zo mixed ze eclectic house met trible opzwepende latin funky house met old skool, swingbeat en new jack swing. Haar performances kenmerken zich door haar impulsiviteit. Ze draait niet voor het publiek maar mét het publiek. Jasmine's emoties van het moment vertaald ze naar muziek. Kenmerkend voor DJ Starring Jasmine zijn haar gebodypainte performances.

Starring Jasmine is een all round entertainer. Ze is niet alleen dj, maar ook een performer, een speler, een drumster, een danser en een poëtisch schrijfster. Sinds enkele jaren is Jasmine actief bezig met dj-ing. In café Sappho had zij al een vaste draaiavond en ze draaide onder meer in verschillende clubs door het hele land zoals onder andere in Paradiso, Theater Frascati, Studio 80, Club Asta, City Hall, Tivoli, Chez Bebe, Kinky Kappers en tijdens het Breakin' Walls festival.

DJ Starring Jasmine's performance tijdens Koniginnedag 2007 wordt mede mogelijk gemaakt door Café Sappho het DJ Starring Jasmine Promoteam.

Optreden : DJ Starring Jasmine
Datum : maandag 30 april 2007 tijdens Koniginnedag
Plaats : Vijzelstraat 103, bij café Sappho (tegenover ABN AMRO),
Tijd : 14.00 - 16.00 uur & 18.00 - 21.00 uur
Meer informatie op : www.myspace.com/djstarringjasmine & www.sappho.nl

Noot aan de redactie
Voor meer informatie, interviews en foto's kunt u contact opnemen met Mirelda Presieri , tel 06-17630486 of via e-mail starringjasmine@gmail.com of kijk op de website: www.myspace.com/djstarringjasmine

---- --