Ingezonden persbericht


Armin's Queensday Party 2007

Op maandag 30 april organiseren Armada & SEAT Armin's Queensday Party 2007!! Na de succesvolle edities van de afgelopen 2 jaar zal dit GRATIS Dance Festival voor de derde keer plaatsvinden op de Garenmarkt in Leiden. Van 14.00 tot 22.00 zullen verschillende DJ's in de Leidse binnenstad te bewonderen zijn.

Armin heeft wederom zowel als DJ dan wel als producer een geweldig jaar achter de rug. Zijn laatste show in Ahoy was compleet uitverkocht en ook releaste Armin al weer zijn tweede DVD. In dit zelfde jaar bracht hij ook nog twee CD's uit. De derde versie van 'A State of Trance' werd evenals voorgaande jaren een groot succes en ook de zogenaamde terugblik op Armin's nog maar 10 jaar jonge carrière '10 Years' werd door het publiek met groot enthousiasme ontvangen. Zijn laatste singel "This World Is Watching Me"in samenwerking met Rank 1 blijkt op dit moment een hit en staat dan ook hoog in de Nederlandse charts genoteerd. Dit Alles bracht met zich mee dat Armin zich dit jaar nr. 2 DJ van de wereld mag noemen en daarmee meteen de hoogst genoteerde Nederlander is in de prestigieuze DJ Mag Top 100.

Tijdens Koninginnedag zal Armin dus opnieuw de Garenmarkt in zijn 'Home Town' Leiden op z'n kop komen zetten en dit zal hij net als vorig jaar samen doen met twee andere Nederlandse top DJ's. "Ook al is dit alweer de derde keer dat ik met Koninginnedag in Leiden sta, dit is en blijft een van de festivals waar ik me door het jaar heen het meeste op blijf verheugen. Afgelopen twee jaar waren voor mij geweldig en naar mijn weten heb ik dit ook op het publiek kunnen overbrengen. Het is en blijft toch mijn stad!" aldus Armin.

Naast Armin zal Erick E weer achter de draaitafels verschijnen. Fedde le Grand, ElSandro en Franklin zullen op 30 april als nieuwkomers hun debuut maken op de garenmarkt. Kortom, er staat ons dus weer een mooie 'Queensday' te wachten!!

Armin's Queensday Party

Maandag 30 april 2007

Locatie: Garenmarkt

Leiden

Gratis Entree

Aanvang 14.00 uur
Einde 22.00 uur
Meer informatie : www.armadaevents.com

Noot voor redactie (