Eindelijk een uniek buitenevenement op Koninginnedag in Enkhuizen


Koninginnedag is het zover! Dan zal er voor het eerst een buitenevenement worden georganiseerd door bar/café 't Keldertje op 't Verlaat in Enkhuizen

ENKHUIZEN, 20070420 -- Koninginnedag is het zover! Dan zal er voor het eerst een buitenevenement worden georganiseerd door bar/café 't Keldertje op 't Verlaat in Enkhuizen.

Zelfs aan de kinderen is gedacht en die kunnen er al vanaf 9.00 uur s'ochtends terecht. Clowns, een luchtkussen en diverse andere leuke dingen staan hen te wachten bij het buitenpodium, dat speciaal voor deze gelegenheid wordt opgebouwd.

Om de dag extra feestelijk te beginnen is verder de legendarische Surinaamse reggae en dancehall band Reinforcement uitgenodigd. Zij zijn ook wel bekend van de Jamaicaanse Reggae Sunsplash en als background band van onder andere Chaka Demus & Pliers, Little Lenny en Cutty Ranks. Na hun spetterende opening dat om 12.00 uur zal aanvangen, zullen diverse dj's, waaronder de Enkhuizerse dj Megagirl,dj Jochem en dj Royal Funk,de dag en avond tot 23.00 uur met hun dansbare muziek tunes vullen.

Je hoeft de gezelligheid dus niet meer ver buiten de deur te zoeken. Bar/Café `t Keldertje geeft met dit unieke evenement meer dan genoeg ingrediënten voor een onvergetelijke Koninginnedag in Enkhuizen.

Meer info: www.djmegagirl.com
Flyer en programma: www.djmegagirl.com/Portals/2/flyer%2030%20april1.jpg





dj Megagirl