Ingezonden persbericht


Vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld

Persbericht

5 april 2007

Steve van Deventer spreekt
in Zelhem over roerige tijden

Gereformeerd en hervormd predikant Steve van Deventer spreekt tijdens de meivakantie op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem dagelijks over het thema 'Het Plan van God in deze roerige tijden'. Verder vinden er deze week op De Betteld veel kinderactiviteiten plaats. Zo is er een speelparadijs en optredens van artiesten als Elly en Rikkert en Ben Ketting.

Vanaf maandag 30 april om 10.00 uur geeft Steve van Deventer een aantal praktische bijbelstudies over de roerige tijd waarin mensen op dit moment leven. De Bijbel spreekt over de eindtijd als een profetische periode. God wil mensen helpen bij het leven in de wereld en geeft de gaven die nodig zijn om zoals de Bijbel het uitdrukt 'de wereld te overwinnen'. De andere bijbelstudies over dit onderwerp vinden plaats van dinsdag 1 mei tot en met vrijdag 4 mei om 10.00 uur en op woensdag 2 mei geeft Van Deventer een bijbelstudie voor de jeugd om 10.30 uur. Bezoekers kunnen gratis de bijbelstudies bijwonen. Wel wordt er gecollecteerd om de kosten te dekken. Na de studie is er gelegenheid om voor 0.50 eurocent koffie te drinken.

Tijdens de meivakantie zijn er ook allerlei activiteiten voor kinderen. Op maandag 30 april treedt om 18.30 tot 20.00 uur Ben Ketting op. Hij brengt die avond bekende liedjes ten gehore die ook op zijn cd's staan. Fonkel Theater geeft op dinsdag 1 mei een optreden van 18.30 tot 20.00 uur. Op dezelfde tijd op woensdag 2 mei treedt André Verhagen op. Dit is een leuk poppentheater voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De show heet 'Schaap Verloren'. De entree kost bij al deze optredens E 4.00 per persoon. Donderdag 3 mei komen Elly en Rikkert naar Zelhem toe om de kinderen een fantastische tijd te bezorgen. Dit familieconcert is niet bedoeld voor de hele kleintjes en vindt plaats van 18.30 tot 20.00 uur. De entree hiervan is E 5.00.

Meer informatie over alle activiteiten die in de meivakantie op De Betteld plaatvinden, kan worden gevonden op www.betteld.nl. Ook kan daar worden bekeken welke andere activiteiten er op het vakantiepark worden georganiseerd.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht