Evangelische Omroep

Nr. 119

Hilversum, 25 april 2007

EO START DAGELIJKSE TALKSHOW KNEVEL EN VAN DEN BRINK Vanaf maandag 30 april, iedere werkdag om 23.00 uur, Ned. 1

De Evangelische Omroep (EO) start maandag 30 april a.s. met de dagelijkse talkshow Knevel & Van den Brink. Zes weken lang schuiven gasten uit de actualiteit aan tafel bij Andries en Tijs. Opinieleiders en gangmakers geven hun mening over de discussie van vandaag. Naast het nieuws uit de krant, radio, televisie en Internet, geeft ook de dagelijkse vrouwelijke sidekick haar kijk op het nieuws.

Duo
Knevel & Van den Brink is het eerste programma dat Andries en Tijs samen presenteren. Naast de onderlinge overeenkomsten wordt het duo vooral gekenmerkt door het verschil in karakter. Andries Knevel is de intuïtieve van de twee, Tijs van den Brink daarentegen is planmatiger. We verwachten dat we een duo zullen zien dat zichtbaar plezier beleeft aan elkaars aanwezigheid en elkaar aanvult op de momenten dat dat nodig is. En we gaan er vanuit dat ze hun enthousiasme overbrengen op het publiek.

Sidekick
Iedere aflevering schuift er een vrouwelijke 'sidekick' aan tafel. Daphne Deckers, Georgina Verbaan, Miryanna van Reeden, Esmaa Alariachi en Lucille Werner wisselen elkaar gedurende de week af. De inbreng van deze vijf dames zorgt voor diversiteit in de gesprekken. Alle vijf hebben zij hun eigen kijk op de gasten en op de actualiteit.

Knevel & Van den Brink wordt vanaf 30 april zes weken lang elke werkdag uitgezonden bij de EO, om 23.00 uur, Nederland 1.

Noot voor redactie,