Online design tuinmeubelen bestellen


STEENBERGEN, 20070430 -- http://www.tuinvoordeel.eu , is een nieuwe online winkel met een uniek aanbod aan design voor buiten.

http://www.tuinvoordeel.eu is een nieuwkomer in de markt van online verkoop van design voor buiten. De winkel biedt de consument een uniek assortiment van tuinmeubelen, tuinverlichting, tuinhaarden en accesoires. Om onderscheidend te zijn, en te blijven, is de winkel continu op zoek naar vernieuwende producten.

Designliefhebbers vinden bij Tuinvoordeel o.a. de collectie van Freeline en Conmoto, beide collecties zijn uniek qua vormgeving en kwaliteit. Daarnaast is de volledige serie van Weber barbecues online te bestellen.
Klanten kunnen daarnaast via de nieuwsbrief op de hoogte blijven van nieuwe producten en aanbiedingen. http://www.tuinvoordeel.eu is vooralsnog bestemd voor Nederlandse consumenten. Als extra service kunnen consumenten betalen met iDEAL, een veilige en vertrouwde manier van afrekenen op internet. Daarnaast worden bestellingen boven 150,00 euro gratis bezorgd binnen Nederland (excl.Waddeneilanden).
Het merkaanbod bestaat o.a. uit: Conmoto, Weber, Freeline, Solero en Maandag Meubels.





Tuinvoordeel