Voor het eerst bovenmenselijke interventie


Een ultiem historisch moment

RIJSWIJK, 20070430 -- Het is nieuw en voor de komende jaren een vaststaand feit. Bovenmenselijke interventie treedt de samenleving binnen. Het is een sturende factor in de aanpak van mondiale vraagstukken.

Het leven van de heer J. Koemans, de oprichter van United Mandate, staat al lange tijd in het teken van een veranderingsproces. Geïnspireerd door talloze bovenmenselijke ervaringen heeft hij zich tot taak gesteld, samen met zijn tijdgenoten nieuwe wegen in te slaan. Met een beleid dat rationeel is ingesteld op de samenleving van de toekomst. Dit alles geschiedt vanuit een nieuwe visie en nieuwe inzichten. Los van politiek en religie.

Bovenmenselijke interventie maakt haar debuut als een fenomeen dat intrinsiek verweven is met deze tijd. Stel dat schepping ten grondslag ligt aan de ontstaansgeschiedenis van de mens. Dan ligt het in de rede dat wij als samenleving de verplichting hebben zijn toekomst veilig te stellen. Het vraagt werkelijkheidszin dit in deze moderne tijd onder ogen te zien.

Op de website www.unitedmandate.info staan in concreto de uitgangspunten en het begin van de nieuwe ontwikkeling. Gaandeweg komen daar gedoseerd de bovenmenselijke ervaringen bij. Zoals de ervaring dat er 100% zeker een interrelatie tussen schepping en universum bestaat. En dat de mens het doel van de schepping is. Een ervaring met betrekking tot de Da Vinci Code is wel vermeld. Dit om met behulp van de lezer te zien om welke functionele reden die ervaring tot stand kwam.

United Mandate





United Mandate