Gemeente Maastricht

Gemeente Maastricht vanaf 1 mei in Mosae Forum

Inwoners en bezoekers van de Gemeente Maastricht kunnen vanaf 1 mei terecht in het nieuwe kantoor in Mosae Forum. Het nieuwe bezoekadres wordt vanaf die datum Mosae Forum 10 en heeft de ingang aan de Maaszijde. De kantoren in Randwyck zijn vanaf die datum gesloten. De verhuizing vindt plaats van vrijdagmiddag 27 april tot en met maandag 30 april (Koninginnedag). De verhuizing heeft geen consequenties voor de dienstverlening. Het GemeenteLoket is net als normaal alleen gesloten op Koninginnedag maandag 30 april.

De verhuizing kan in één weekend plaatsvinden omdat de omvang beperkt is. De inrichting van de nieuwe kantoren wordt namelijk al in april gerealiseerd. Het laatste weekend hoeven alleen nog de computers en een beperkt aantal dozen per medewerker te worden overgebracht. Het nieuwe kantoor biedt onderdak aan zo'n 880 ambtenaren. Ze werken daar in een innovatief kantoorconcept waardoor er maar 670 werkplekken nodig zijn en dus minder vierkante meters worden gebruikt.

De officiële opening van het gemeentekantoor heeft plaats tijdens de officiële opening van Mosae Forum in september 2007. In september vindt ook de eerste raadsvergadering in de nieuwe raadzaal plaats.

Overigens verandert alleen het bezoekadres per 1 mei. Het centrale telefoonnummer, het postadres, het e-mailadres en internetadres blijven ongewijzigd.

Nieuwe gegevens Gemeente Maastricht per 1 mei 2007 Bezoekadres: Mosae Forum 10
Postadres: Postbus 1992, 6201 BZ, Maastricht
Telefoon: (043) 350 4000
E-mail: post@maastricht.nl
Internet: www.maastricht.nl