Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Behangen was nog nooit zo makkelijk

Bison introduceert Wand & Klaar Behanglijm

Behangen is niet zomaar een trend; het is een typische doe-het-zelfklus die echt in de lift zit. 60% van de Nederlanders heeft behang als wanddecoratie. Daarvan heeft meer dan 70% dit zelf aangebracht. Dit blijkt uit een onderzoek in opdracht van Bison. Een van de grootste ergernissen: klonten (39%). En: 68% van de eindgebruikers geeft de voorkeur aan een kant-en-klare vloeibare behanglijm boven poeder.1 Bison komt met het langverwachte antwoord: Wand & Klaar Behanglijm.

Behangen was nog nooit zo makkelijk. Althans, als het aan Bison ligt, dat zich met het concept Wand & Klaar nadrukkelijk óók richt op de wat minder ervaren behangers. Mede omdat onderzoek leert dat juist zij het meest overtuigd zijn van de voordelen van vloeibare behanglijm. Kant-en-klaar, zonder klonten, zonder 'eindeloos' mengen en roeren.

Direct aan de slag
Bison Wand & Klaar staat voor de essentie van het nieuwe behangen: kwaliteit en gebruiksgemak. De lijm is gebruiksklaar, dus de behanger kan direct aan de slag. De behanglijm is verpakt in een rechthoekige emmer waar - heel handig - ook een lijmroller in past. Het is niet nodig de lijm over te gieten in een ander bakje; de lijm wordt met deze roller direct op de muur gesmeerd. Door heldere kleurcoderingen op de verpakking ziet de consument direct het verschil tussen de drie varianten: Papier/Vlies, Glasweefsel en Vinyl/Textiel. Hiermee dekt Wand & Klaar alle denkbare soorten behang af.

Kleinere toepassingen
Bison Wand & Klaar is beschikbaar in emmers van 2,5 kilo, 5 kilo en 10 kilo. Handig is ook de kleinere emmer van 2,5 kilo, want behangen anno 2007 is trendy en wordt ook gebruikt voor kleinere toepassingen. Bijvoorbeeld ter decoratie van een kleine hoek, of voor één hippe baan behang op een verder geverfde muur.

Groeiende aandacht voor decoratie
Met Wand & Klaar speelt Bison in op de groeiende aandacht voor alles wat met decoratie te maken heeft. Joyce van Loon, Product Manager bij Bison International: "Dit wordt dé introductie van 2007. Het concept combineert gemak, snelheid en zekerheid. Wand & Klaar is het pasklare antwoord op de belangrijkste aankoopcriteria. De consument vindt kwaliteit (86%) en gemak (83%) belangrijker dan prijs."

Bison Wand & Klaar is vanaf april verkrijgbaar en is ook te zien (én te proberen!) op het Eigen Huis en Tuin Event van 7 t/m 10 juni a.s. in de Jaarbeurs in Utrecht. Entree E 12,50, of voordeliger in de voorverkoop via Praxis.