Generali

Generali start actie Meetingpoint

1 mei 2007 start de MeetingPoints-actie van Generali. Deze actie beloont het gebruik van Meetingpoint. Iedere verzekeringsaanvraag via Meetingpoint levert de intermediair MeetingPoints op. De Generali MeetingPoints zijn na afloop van de drie maanden durende actie te verzilveren voor verschillende prijzen.

Meetingpoint
Meetingpoint biedt het intermediair de mogelijkheid verzekeringsaanvragen eenvoudig en efficiënt te doen. En biedt Generali de mogelijkheid de aanvragen effectief en voordelig te verwerken. Generali start deze actie om Meetingpoint nog meer onder de aandacht van het intermediair te brengen.

Spelregels van de actie
Hoe meer aanvragen via Meetingpoint gedaan worden, hoe meer punten gespaard worden. Iedere geaccepteerde aanvraag door een bij Generali aangesloten intermediair levert MeetingPoints op. De actie duurt drie maanden en eindigt op 1 augustus 2007. De gespaarde punten zijn na afloop van de actie bij Generali in te wisselen voor verschillende prijzen, zoals een espressoset of een echt Italiaans Illy espresso-apparaat.

Extra hoofdprijs
Generali wil alle deelnemende kantoren, groot en klein, een kans bieden op de hoofdprijs. Daarom wordt onder alle deelnemende intermediairs een extra hoofdprijs verloot: een Italiaans espresso-apparaat én een espressoworkshop. De exclusieve workshop wordt gegeven door een ware koffiespecialist. Hij leert de winnaar van alles over koffie in het algemeen en espresso in het bijzonder.

Over Generali
Generali verzekeringsgroep nv is sinds 1870 actief op de Nederlandse verzekeringsmarkt. In die ruim 135 jaar is Generali uitgegroeid tot een vooraanstaande pensioen- en inkomensverzekeraar voor ondernemers, ondernemingen en particulieren. In het belang van een optimale dienstverlening werkt zij daarbij samen met het professionele intermediair. Generali onderscheidt zich door een persoonlijke service, betrokken opstelling en accurate administratie. De ruim 450 deskundige medewerkers bepalen het succes van de organisatie. Generali maakt als zelfstandige en solide verzekeraar deel uit van de wereldwijd opererende Generali Group. Eén op de vier Europeanen heeft tenminste één verzekering ondergebracht bij de Generali Group. Meer informatie over Generali vindt u op: www.generali.nl

Publicatiedatum: 01-05-2007

© Generali verzekeringsgroep 2007