Politie Limburg-Noord

Politie onderzoekt mishandeling

Datum: 1-05-2007
Tijd bericht: 17:32
Plaats: Weert
De politie onderzoekt de mishandeling van een 51-jarige vrouw uit Weert die maandagmiddag tussen 14.15 en 14.30 uur plaatsvond bij haar woning aan de Abshove.

Een onbekende man belde bij de vrouw aan en vroeg naar de zoon des huizes omdat hij nog geld van deze kreeg. De vrouw antwoordde dat de man maar later moest terugkomen zodat de zoon zelf een en ander kon afhandelen. Hierop werd de man zeer agressief en duwde de vrouw met kracht tegen de deurstijl aan. De man probeerde toegang tot de woning te krijgen maar dit werd door de vrouw voorkomen. Uiteindelijk heeft de vrouw aan de man geld gegeven en is hij vertrokken.
De vrouw heeft door het incident meerdere kneuzingen aan haar arm opgelopen. De politie is dan ook dringend op zoek naar de verdachte man. Het betreft een Nederlander die spreekt met een Weerts dialect. Hij is ongeveer 1.80 meter groot en heeft een normaal postuur. Hij heeft licht blauwe ogen, middel lang blond haar tot in de nek, een verzorgd uiterlijk en vermoedelijk een oorbel in het rechter oor. De man droeg een zwarte spijkerbroek, een donker t-shirt en een zwarte bomberjack. Verder droeg de man een jong klein bruin hondje op zijn linker arm.