Gemeente Gouda


werkzaamheden kort haarlem (26-4-2007)

Op 1 mei begint de volgende fase van de werkzaamheden in Kort Haarlem. De straten waar nieuwe riolering is aangebracht, worden nu opgehoogd en herbestraat.

In Kort Haarlem is de afgelopen maanden een compleet nieuw en gescheiden rioolstelsel aangelegd. Het hemelwater wordt nu beter afgevoerd en de aansluiting van woningen op het riool is verbeterd. De gemeente dankt de bewoners voor hun begrip en medewerking. De werkzaamheden zijn op tijd en binnen budget afgerond.

Overlast
De komende maanden worden de straten opgehoogd en voorzien van nieuwe bestrating. De werkzaamheden aan de straten zullen bewoners overlast bezorgen. Een aantal parkeerplaatsen kunnen tijdelijk niet worden gebruikt. Ook zijn straten voor een bepaalde periode niet goed bereikbaar. De aannemer informeert bewoners tijdig over wegafsluitingen en parkeren.

Ondergrondse waterafvoer
Naast het ophogen en herbestraten legt de gemeente nog dit jaar een nieuwe ondergrondse waterafvoer aan. Dit is om de afvoer van het hemelwater verder te verbeteren.

Informatie
Bewoners ontvangen de komende tijd gedetailleerde informatie.Tevens is het nummer 06-10 04 16 83 beschikbaar voor informatie of klachten. De website www.korthaarlem.nl biedt informatie over het plan voor de wijk, de planning, werkzaamheden en antwoorden op veelgestelde vragen.