Gemeente Zandvoort


CWI-banenmarkt voor oudere werkzoekenden

(26 april 2007)

CWI Haarlem organiseert op 3 mei, van 14.00 uur tot 16.30 uur, een banenmarkt voor 40-plussers in het CWI Haarlem. Werkzoekenden tussen de 40 en 65 jaar zijn welkom om zich te oriënteren op werk of scholing. Met dit project wil CWI in twee jaar tijd 45.000 extra 45-plussers aan het werk helpen.

Contact leggen
Werkzoekenden kunnen op de banenmarkt met verschillende werkgevers en instanties contact leggen. De SVGB, het kennis- en opleidingencentrum voor uniek vakmanschap, informeert over het onderwijs en de arbeidsmarkt in de ambachten. Het Servicepunt Ambachten van CWI en Startpunt, een adviesbureau voor startende ondernemers zijn aanwezig met informatie en advies.

Competentiestrijd
De adviseurs van het CWI staan klaar om alle vragen met betrekking tot werk en/of scholing te beantwoorden. Bij hen kunnen bezoekers informatie vragen over o.a. de competentietest. Dat is leuk en nuttig te doen. Door het duidelijk maken van de vaardigheden krijgt men vaak een beter beeld van de persoonlijke mogelijkheden en kansen. Verder is er een onafhankelijke Arbeidsadviseur voor informatie over opleidingen, uitkeringen, reïntegratie en alles wat daarmee samenhangt.

Het CWI is gevestigd aan Jansweg 15 in Haarlem.