Gemeente Alphen-Chaam


Asfalteringswerkzaamheden provinciale weg Baarle-Nassau - Alphen donderdag 3 mei a.s.

Het betreft het verbeteren van de vlakheid van de deklaag tussen Boschoven (Baarle Nassau) en kruising Boshoven (Alphen). Van de rijbaan richting Alphen wordt over ongeveer 1 kilometer de deklaag vernieuwd om het discomfort (trillingen) voor de weggebruiker te verminderen.

De aannemer BAM Wegen BV heeft besloten dat dit stuk nieuwe deklaag ook niet aan hun kwaliteitseisen voldoet en gaat dit vervangen.

Dit houdt wel in dat het verkeer vanuit Baarle Nassau op donderdag 3 mei weer wordt omgeleidt via de omleidingsroute die de laatste maanden heeft gestaan dus via Oordeelsestraat, Driehuizen, Pineind, Terover naar de St. Janstraat in Alphen.

De busdienst van Veolia (lijn 132) van Baarle Nassau naar Alphen zal als gevolg van de afsluiting ook omrijden.

Mede namens de aannemer bieden wij onze verontschuldigingen aan voor deze extra overlast maar zowel de provincie als de aannemer willen een goed eindproduct realiseren vandaar deze extra verkeersmaatregel.

Als u nog vragen heeft over de reconstructie of de verkeersomleiding kunt u tijdens kantooruren ( s.v.p. tussen 9.00 en 12.00 uur) contact opnemen met de toezichthouder, die namens de provincie het werk begeleidt. Dit is de heer T. Marijnissen, telefoonnummer 013-5074753.

© 2006 Gemeente Alphen-Chaam Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend