Softwarebedrijf introduceert CO2 neutraal solliciteren


03.05.2007 / 10:45 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Green valley b.v.

Green valley b.v.

Delft, 3 mei 2007 - Green Valley, leverancier van software voor Web Content Management, compenseert CO2 uitstoot van het reizen van sollicitanten.

Niet alleen de film van Al Gore, maar ook de extreme warmte en droogte in de maand april maakt mensen bewust van het feit dat het geen fictie meer is: Nederland ervaart nu al de directe gevolgen van de globale klimaatverandering.

Softwarebedrijf Green Valley besloot niet langer stil te zitten. Samen met gespecialiseerde instanties wordt het bedrijf nu helemaal CO2-neutraal gemaakt door onder andere de uitstoot van leaseauto's en de verbruikte energie volledig te compenseren met bosaanplant.

Als uitvloeisel hiervan introduceert Green Valley nu CO2-neutraal solliciteren. Het betekent dat de CO2-uitstoot die gepaard gaat met de reisafstand die elke sollicitant heeft afgelegd wordt gecompenseerd.

Door de snelle groei van Green Valley zijn er op dit moment 18 vacatures voor de functies van webdeveloper, java programmeur, projectleider en consultant. Met deze actie hoopt Green Valley mensen aan te trekken die naast een goede baan ook milieu en duurzaamheid belangrijk vinden.

Kijk voor meer informatie op: www.greenvalley.nl


---