Politie Gelderland-Midden

Man aangehouden wegens huiselijk geweld

Publicatiedatum: 3-5-2007 11:33:41

NIJKERK - Een 39-jarige man uit Nijkerk is woensdagavond omstreeks half tien door de politie aangehouden op verdenking van huiselijk geweld. De man zou eerder die avond door een nog onbekende reden een conflict hebben gehad met zijn 37-jarige vriendin. Het conflict had zich afgespeeld in de woning van het stel. De verdachte zou de vrouw met een bierflesje op haar been hebben geslagen. Vervolgens zou hij haar ook in het gezicht hebben geslagen. Toen de vrouw de woning wist te verlaten, zou zij buiten nog meerdere malen zijn geslagen. De politie heeft de verdachte even later in zijn woning aangehouden. De man zit nog vast op het politiebureau voor verder onderzoek. (07-069326)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Man aangehouden wegens bedreiging

Publicatiedatum: 3-5-2007 11:32:58

WAGENINGEN - De politie heeft woensdagochtend een 28-jarige man uit Wageningen aangehouden op verdenking van bedreiging. De man zou eerder die dag om nog onbekende reden een conflict hebben gehad met een negentienjarige vrouw die in het zelfde pand woont als hij. De verdachte zou het slachtoffer hierbij hebben bedreigd en tegen haar voordeur aan hebben geschopt en geslagen. Hierdoor raakte de deur beschadigd. Ook zou er ruit gesneuveld zijn. De hulp van de politie werd ingeroepen. Agenten hebben de Wageningenaar even later in zijn woning aan gehouden en hem meegenomen naar het politiebureau. Na een verklaring te hebben afgelegd mocht de man weer naar huis. Justitie beslist verder wat er met hem gaat gebeuren. Door de vrouw is aangifte gedaan.
(07-068775)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Fietser gewond bij ongeval met automobilist

Publicatiedatum: 3-5-2007 11:31:49

WAGENINGEN - Een twintigjarige fietser uit het Belgische Bonheiden is woensdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval met een zestigjarige automobilist uit Wageningen. Het slachtoffer is met nog onbekend letsel naar het ziekenhuis in Ede vervoerd. Omstreeks kwart over één reden zowel de fietser als de automobilist over de Churchillweg in de zelfde richting. Bij het kruispunt met de Bornesteeg en de Nijenoord Allee hadden beiden groen licht. De automobilist sloeg rechtsaf en de fietser wilde rechtdoor. Kennelijk zag de Wageninger de fietser daarbij over het hoofd en ontstond een botsing tussen beiden. Volgens de politie was er geen drank in het spel.
(07-068989)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Winkeldief aangehouden

Publicatiedatum: 3-5-2007 11:30:37

KOOTWIJKERBROEK - Een 43-jarige vrouw uit Velp is woensdagmiddag in Kootwijkerbroek door de politie aangehouden op verdenking van winkeldiefstal. De vrouw zou in een winkel aan de Wesselseweg gereedschap hebben meegenomen zonder te betalen. De buit had een totale waarde van 593 euro. Een winkelmedewerker had gezien dat de vrouw een aantal goederen in haar tas stopte. Toen de vrouw de winkel verliet, werd zij in de kraag gevat en overgedragen aan de politie. Na een verklaring te hebben afgelegd op het politiebureau, is de vrouw met een dagvaarding op zak naar huis gestuurd.
(07-069195)

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---