Doorbraak: direct je online werkplek, altijd en overal


03.05.2007 / 11:46 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Communicatiebureau synergie

Communicatiebureau synergie

Met YuAre via iedere pc ter wereld inloggen op e-mail, documenten en software.

Nieuw in Nederland: direct je eigen online werkplek. Waar je wilt. Wanneer je wilt.

Betaal alleen voor de software die je afneemt.

Tegenwoordig kun je vanaf iedere computer je e-mail lezen en versturen. Thuiswerken en toegang hebben tot alle werkdocumenten en -informatie kon tot nu toe echter alleen via één computer met internettoegang. Dat is nu verleden tijd. Vanaf 9 mei a.s. is voor de zakelijke markt een eigen online werkplek overal beschikbaar met YuAre, een initiatief van NetSourcing. YuAre biedt de mogelijkheid alle documenten en mail altijd en overal te bekijken en te gebruiken. Met de bekende software van o.a. Microsoft, zoals Word, Excel en Outlook.

YuAre geeft je alle vrijheid, je bepaalt immers zelf waar en wanneer je werkt. Bovendien worden alle software-updates automatisch verzorgd, je bent dus verzekerd van de meest recente software. Iedere gebruiker van YuAre betaalt alleen voor de programma's die hij afneemt. Je kunt daarbij kiezen uit een breed scala van verschillende standaardprogramma's van bekende leveranciers (kijk voor een actueel aanbod op www.yuare.nl). Je betaalt dus geen enorme bedragen meer voor lange periodes, terwijl je eigenlijk maar beperkt gebruikt. Met YuAre betaal je per maand een vast bedrag (al vanaf EUR 6,00), alle kosten zijn daarmee inzichtelijk.

YuAre biedt 100% veiligheid voor de gebruiker. Als je pc crasht, is er niets aan de hand. Alle bestanden staan namelijk veilig opgeslagen in het datacenter van YuAre. Ook is er een optimale beveiliging tegen virussen en spam. Het resultaat: onbezorgd werken, waar en wanneer je wilt.

Ten opzichte van de huidige geboden ICT-oplossingen, biedt YuAre de mogelijkheid om geheel online de gewenste aanvraag en samenstelling van applicaties te doen. Hierdoor kun je al binnen enkele minuten (direct dus!) aan het werk, zonder tussenkomst van technische beheerders.

Een belangrijk onderdeel van de dienstverlening van YuAre is het servicedeskteam dat dagelijks bereikbaar is voor klanten met algemene, technische of administratieve vragen.

YuAre is zeer geschikt voor kleine en middelgrote ondernemingen en bedrijven met medewerkers die veel onderweg zijn of vanuit verschillende locaties werkzaam zijn. Samenwerken wordt nu nog eenvoudiger.

Met YuAre kun je overal ter wereld inloggen, zonder ingewikkelde installatiehandleidingen en instructies. Uit een onlangs gepubliceerd onderzoek van Mobility naar de kwaliteit van instructies van aanbieders van online diensten, blijkt dat bij vijf van de zeven providers kleine of grote fouten in de handleidingen staan, welke niet tot de beloofde toegang leiden óf een onveilige verbinding opleveren. Met YuAre wordt de noodzakelijke software automatisch geïnstalleerd. Je hebt simpelweg alleen een gebruikersnaam en wachtwoord nodig.

Over Netsourcing
YuAre is een dochteronderneming van NetSourcing.

NetSourcing biedt ondernemingen innovatieve en betrouwbare outsourcing van ICT als integraal concept. NetSourcing richt zich op ondernemingen die graag profiteren van de gemakken die ICT kan bieden. NetSourcing is vooral een geschikte partner voor ondernemingen waar de medewerkers op verschillende locaties werkzaam zijn. NetSourcing laat ICT voor u werken.

Voor meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met YuAre. Telefoon: 0800-callyuare (0800 2255982). Mail: marketing@yuare.nl.

NetSourcing
Achterweg 44
4181 AE Waardenburg
www.netsourcing.nl
www.yuare.nl