Tum Media introduceert: Grootste Turkstalige TV magazine ....


03.05.2007 / 12:32 / Rubriek: Informatief / Organisatie: Tum media b.v.

Tum media b.v.

Tum Media introduceert: Grootste Turkstalige TV magazine van Europa: 'TÜM TV'

HILVERSUM, Nederland, May 3 /PRNewswire/ --
Vanaf 3 mei verschijnt het eerste nummer van het grootste wekelijkse Turkstalige TV magazine van Europa: TÜM TV. In Europa zijn maar liefst 4 miljoen Turken woonachtig en het aanbod van Turkse T.V.-kanalen die via de satelliet te ontvangen zijn is enorm. TÜM TV (Tüm = Turks voor 'compleet',
'alle'..) brengt als eerste én enige TV magazine in Europa een uitgebreid overzicht van de programmering van de ruim 35 belangrijkste Turkse TV zenders én de belangrijkste Europese zenders. TÜM TV lanceert tevens een eigen actuele website www.tum.tv en in het najaar een eigen TV kanaal.

Unieke formule

TÜM TV is een compleet magazine voor het hele gezin. Wekelijks actueel met (show)nieuws, achtergrondverhalen en interviews met Turkse en internationale sterren. Het eerste nummer opent met een interview met niemand minder dan de bekende Turkse zangeres en showbizz diva Seda Sayan. Columns komen o.a. van de hand van Cüneyt ArkÄ..n (dé actieheld uit de Turkse filmgeschiedenis), Erol Evgin en Nükhet Duru - stuk voor stuk de crème de la crème van de Turkse entertainmentwereld. Verder veel aandacht voor populaire onderwerpen en vaste rubrieken zoals de razend populaire Turkse series, film, showbizz, lifestyle en trends, sport, internet, muziek en gadgets. Kortom alles wat de Turken in Europa interesseert. Naast Turkse programma-informatie besteedt TÜM TV speciale aandacht aan de Europese zenders uit Duitsland, Nederland, België en Oostenrijk. Programma's die extra interessant kunnen zijn voor de doelgroep worden daarbij in het spotlicht gezet. Op deze wijze stimuleert TÜM TV ook het kijken naar programma's die momenteel vaak worden overgeslagen of gemist door de doelgroep. De tone of voice is luchtig, ongecompliceerd, informatief en amuserend. Met een oplage van 300.000 exemplaren wordt TÜM TV deze week allereerst geïntroduceerd in Nederland, Duitsland, België en Oostenrijk. TÜM TV is in de losse verkoopverkrijgbaar bij de tijdschriftenwinkels en supermarkten. De verkoopprijs is 1,60 euro.

TÜM TV website

Complementair aan het magazine TÜM TV, wordt deze week de website www.tum.tv geïntroduceerd om de binding met de lezers te optimaliseren en interactie met de doelgroep te stimuleren. De site biedt naast actuele programma-informatie ook de mogelijkheid om een persoonlijke programmagids samen te stellen en deel te nemen aan een forum over TV programma's. Artikelen in TÜM TV magazine verwijzen regelmatig naar de site voor meer achtergrond informatie over programma's en sterren, interessante links en websites.

TÜM TV kanaal

Via de Turksat satelliet wordt na de zomer het TÜM TV kanaal gelanceerd. Het biedt de Turkse kijkers 24 uur per dag de meest actuele TV programma-informatie, het laatste (show)nieuws en uiteenlopende previews. De TV zender zal uitzenden via de West Beam van TurkSat en te ontvangen zijn in het grootste deel van West Europa.

'Vanaf nu begint een avondje TV kijken bij TÜM TV'

Meer informatie, persfoto's en een digitale versie van TÜM TV vindt u op www.tummedia.eu

Contact:

Voor meer informatie en als u een exemplaar van TÜM TV wilt ontvangen, kunt u contact opnemen met Hakan Korkmaz via hakan@tummedia.eu of telefonisch: +31-35-6777-888 of mobiel:
+31-6-1009-7468