Gemeente Den Haag

Samenwerking Haeghe Groep en Netwerk VSP Geadresseerd

Dertig medewerkers van de Haagse sociale werkvoorziening Haeghe Groep en jonge werklozen gaan post sorteren en bezorgen in Den Haag. Dat is het gevolg van samenwerking tussen de Haeghe Groep en postbedrijf Netwerk VSP Geadresseerd (een dochterbedrijf van TNT Post). Beide partijen geven daartoe woensdag 9 mei het startschot. Het project biedt de mensen van de Haeghe Groep en jonge werklozen die moeilijk werk kunnen vinden de kans om aan de slag te gaan op de normale arbeidsmarkt. Onderdeel van de afspraken is ook dat de post van de Haeghe Groep, bestemd voor Den Haag, via de bezorgers van Netwerk VSP Geadresseerd gedistribueerd gaat worden.

Nadere informatie (uitsluitend voor de redactie): U wordt van harte uitgenodigd voor de startbijeenkomst op woensdag 9 mei 2007 om 16.15 uur in het Atrium van het Stadhuis aan het Spui in Den Haag. De postbodes van de Haeghe Groep komen per fiets het Atrium binnen. Zij bezorgen wethouder Henk Kool (Sociale Zaken, Werkgelegenheid en Economie) en de directeur van Netwerk VSP Geadresseerd, Frank van Os, hun toespraken. Daarmee laten zij het project van start gaan.

Aanmelding wordt op prijs gesteld. Dat kan bij de communicatie-adviseur van de Haeghe Groep, mevrouw M.W. Bink, per e-mail m.bink@haeghegroep.nl of telefonisch 070-353 32 52.