Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Opnieuw goud CSU in strijd Beste Werkgevers van Nederland

UDEN, 4 mei 2006 - CSU is opnieuw met goud onderscheiden in de strijd om de verkiezing van de Beste Werkgever van Nederland 2007 door Great Place to Work. Ook in 2006 kreeg CSU een gouden onderscheiding. Daarnaast is CSU de Nederlandse winnaar van de ŽPride AwardŽ, de prijs voor de organisatie van wie de medewerkers het meest trots zijn op hun bedrijf en hun werk.

CSU behoort met deze gouden onderscheiding voor het vierde jaar op rij tot de beste bedrijven om voor te werken. In 2004 eindigde CSU in die verkiezing als 14e. In 2005 kreeg CSU een zilveren onderscheiding en won zij de Learning Award. Dit is een prijs voor de organisatie die het beste investeert in de kwaliteiten en de mogelijkheden van medewerkers. Slechts vijfentwintig werkgevers dringen door tot de Nederlandse lijst van winnaars.

Ook in de Europese lijst met 100 topwerkgevers prijkt CSU. Bovendien is CSU één van de drie genomineerden voor de Europese ŽPride AwardŽ, die op 15 mei in Dublin wordt uitgereikt. De andere twee kanshebbers op deze prijs zijn Ferrari uit Italië en Novo Nordisk uit Zweden.

Trots
Directievoorzitter Frie van Hulten van CSU: Ž Deze hernieuwde erkenning bewijst dat we ons uiterste best doen een goede werkgever te zijn. We investeren veel in medewerkertevredenheid en zeker in een arbeidsmarkt die aan het verkrappen is, is het prettig als werknemers dat ook zo ervaren en voelen. Onafhankelijk onderzoek toont aan dat dit leidt tot een goed product, continuïteit en verhoogde klanttevredenheid. Investeren in onze medewerkers betekent zo niet alleen een prettig werkklimaat maar ook voordelen voor onze klanten."

Great Place to Work
Great Place to Work (GPTW) is een initiatief van de Europese Commissie. Het geeft aandacht aan het groeiende belang van sociale aspecten als concurrentievoordeel. GPTW organiseert sinds enkele jaren de verkiezing Beste Werkgever van Nederland. De uitslag is voor eenderde gebaseerd op de toelichting van de organisaties op hun personeelsbeleid en voor tweederde op de resultaten van de enquêtes die anoniem zijn afgenomen onder medewerkers. Het Great Place To Work Institute doet wereldwijd in tientallen landen onderzoek. In Europa worden jaarlijks meer dan 1.000 bedrijven onderzocht. Door &Samhoud werd de onderzoeksmethode van GPTW als de beste en meest complete basis voor een Nederlandse lijst van beste werkgevers aangewezen.

Over CSU
CSU is vanuit 30 vestigingen landelijk actief in schoonmaak en beveiliging. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. CSU biedt werk aan ruim 10.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven en top 5 van beveiligingsbedrijven in Nederland. De organisatie verwacht over 2007 een omzet van ruim 200 miljoen euro. CSU werkt vanuit een verbetermodel waarbij medewerkertevredenheid zorgt voor betere dienstverlening en een hogere klantwaardering. Meer info op www.csu.nl en www.greatplacetowork.nl.

Noot voor de redactie,