Ingezonden persbericht


Persbericht

Hyatt regency, holiday inn, cara suites en carlton

Ruim 800 extra hotel bedden in trinidad

Amsterdam, mei 2007 - Met de geplande toevoeging van een tweede vlucht van Amsterdam naar Tobago van Martinair en de derde rechtstreekse vlucht van London Gatwick naar Trinidad van British Airways bereiden Trinidad & Tobago zich voor op een forse uitbreiding van het aantal bezoekers. Maar liefst vier internationale hotels openen de komende jaren dan ook hun deuren, te weten; Holiday Inn Express Hotel & Suites Trincity, Cara Suites Trinidad, Hyatt Regency Trinidad en Carlton Savannah. Samen zijn zij goed voor ruim 800, kwalitatief hoogwaardige, extra hotelbedden. De eerste twee hotels worden gebouwd in de buurt van Piarco International Airport, de laatste twee in de hoofdstad Port of Spain, het hart van Trinidads bloeiende economie.

Holiday Inn Express Hotel & Suites
Het hotel is in maart van dit jaar geopend en heeft 55 king en en 27 queen size rooms. Verder beschikt het hotel over een buitenzwembad, fitness faciliteiten en een Business Center. Cherry Ann James, General Manager van Holiday Inn Express Hotel & Suites zegt: "De strategische locatie op 5 minuten van Piarco International Airport en het huidige tekort aan hotel accommodatie zijn belangrijke factoren die hebben meegespeeld bij de keuze voor Trinidad." Het hotel is gelegen nabij het 18 holes tellende PGA Millennium Lakes Golf & Country Club en het Trincity winkelcentrum. Voor meer informatie zie ook www.hiexpress.com/trincitytt.

Hyatt Regency Hotel & Conference Centre
Het Hyatt Regency Trinidad maakt onderdeel uit van het International Waterfront Project in Port of Spain en opent haar deuren in januari 2008. Het vijfsterren deluxe hotel krijgt 428 kamers een conferentiecentrum met onder andere een Grand Ballroom, twee restaurants en een fantastisch spa en fitness center. Op het dak komt een fantastisch zwembad. Voor meer informatie zie http://trinidad.hyatt.com/hyatt/hotels/index.jsp of http://vision2020.info.tt/ voor meer informatie over het International Waterfront Project.

Cara Suites Trinidad
In 2008 zal het Cara Suites Hotel zijn deuren openen voor het publiek. Dit hotel ligt op vijf minuten afstand van Piarco International Airport en is het tweede hotel van de Caribische groep op Trinidad. Het hotel telt 144 luxe kamers en suites. Er komt een balzaal met een capaciteit voor 350 mensen, drie privé vergaderzalen voor 20-50 personen en 10 boardrooms. Bijzonder is dat de restaurants, het Business Center en de airport service desk 24 uur per dag open zullen zijn. Verder krijgt het hotel twee tennisbanen, een Health & Fitness Center, zwembad en een Sports Bar. Voor meer informatie zie www.carahotels.com

Carlton Savannah in St Annes
Het Carlton Savannah bevindt zich op een steenworp afstand van het commerciële en het bestuurlijke hart van Trinidad. De hotel accommodatie bestaat uit appartementen op 5-sterren niveau met fantastische uitzicht die plaats bieden aan 150 gasten. De appartementen zijn eigendom van individuele investeerders en worden gemanaged door de Carlton Savannah Group. Bedrijven kunnen er dan ook voor kiezen om een appartement te boeken of aparte slaapkamers met een kantoorsuite. Ook biedt het Carlton Savannah ontspanningsfaciliteiten, trendy bars, klassieke restaurants, hightech vergaderkamers en een hoog serviceniveau. www.carltonsavannah.com

www.visittnt.com