Randstad Holding NV

PERSBERICHT

Diemen, 3 mei 2007

Opnieuw goud bij jaarlijkse verkiezing

Randstad: een geweldige plek om te werken

Randstad behoort tot de beste werkgevers van Nederland. In de jaarlijkse verkiezing van A Great Place to Work is vandaag bekend gemaakt dat Randstad voor het derde opeenvolgende jaar goud in de categorie Personele Dienstverlening met meer dan duizend medewerkers heeft gewonnen. De hoge score heeft er ook toe geleid dat Randstad in de top 100 van beste Europese bedrijven om voor te werken is toegetreden.

In de verkiezing speelt het oordeel van de eigen medewerkers de hoofdrol. In een uitgebreide enquête onder medewerkers tellen vooral zaken als vertrouwen, geloofwaardigheid, respect en eerlijkheid in leidinggeven, maar ook bedrijfstrots en kameraadschap onder medewerkers mee.

Het onderzoek en de verkiezing onderschrijven het dus: Randstad biedt een uitstekende plek om je talenten te ontwikkelen en een prima loopbaan te hebben. Randstad sluit zich aan bij het commentaar van de organisator van de verkiezing (A Great Place to Work Institute Nederland), die zegt: Steeds meer organisaties ondervinden dat de sociale aspecten zoals bedrijfscultuur en persoonlijke betrokkenheid, gekenmerkt door bijvoorbeeld loyaliteit, toewijding en motivatie, cruciaal zijn voor economische groei en duurzame ontwikkeling. Structuren, systemen en processen vormen de basis, maar het zijn de mensen zelf die maken dat een bedrijf echt succesvol is. De organisatie zorgt voor haar mensen en de mensen zorgen voor de business.

Nieuwe dimensies

Daarbij komt dat werken bij Randstad in de afgelopen jaren interessante nieuwe dimensies heeft gekregen. Randstad is groot geworden in uitzenden, maar sinds enkele jaren adviseren en implementeren wij binnen het hele domein van werk. Randstad is dus van flexibel en van vast werk en biedt HR-oplossingen in de volle breedte. Wij bieden onze opdrachtgevers bijvoorbeeld ook diensten op het gebied van loopbaanbegeleiding, assessments, re-integratie, mobiliteitsdiensten en personeel- en salarisadministratie. We hebben een groot en veelzijdig aanbod in flexibele banen, maar we recruteren ook professionals voor vaste en interim banen bij topbedrijven in Nederland.

Carrière met perspectief
Om deze brede dienstverlening op een permanent hoog niveau te bieden, zoekt Randstad zelf ook steeds professionals, die een carrière willen met perspectief. Talenten met een hbo/wo-opleiding en commerciële werkervaring, die ruimte zoeken om zichzelf te ontwikkelen. Zo is Randstad voortdurend op zoek naar intercedenten, die in de praktijk van Randstad accountmanager, een personeelsmanager en een consultant in één zijn.

Ook voor management functies bij Randstad zijn ervaren mensen welkom die het in zich hebben door te groeien naar een toppositie. Tenslotte zijn er diverse vacatures voor re-integratieadviseurs die uitkeringsgerechtigden naar werk begeleiden.

Management trainee programma

Voor talentvolle afgestudeerden heeft Randstad een management trainee programma. Trainees doen in tweeënhalf jaar brede ervaring op binnen Randstad Nederland. Na een korte inwerkperiode gaan zij voor een jaar aan de slag op één van onze ruim 300 vestigingen. In die periode leren zij de core business van Randstad kennen en oefenen zij de functie van intercedent volwaardig uit. Na het eerste jaar gaat de trainee twee of drie functies vervullen in de lijn of op projectbasis. Op termijn behoort een functie in het buitenland tot de mogelijkheden. Wie het hele Randstad Management Traineeship heeft doorlopen, stroomt door naar het reguliere Management Development Programma van Randstad. En wie het traineeship volgens verwachting ontwikkelt, bekleedt doorgaans binnen vijf tot zeven jaar een hogere managementpositie bij Randstad.




Randstad Holding NV