Politie Gelderland-Zuid

Aanhoudingen na verkeersagressie

Nijmegen, 03-05-2007 o De politie heeft woensdagmiddag in de Van der Brugghenstraat twee Wijchense vrouwen van 40 en 44 jaar aangehouden vanwege mishandeling. Dit vond plaats na een geval van verkeersagressie.

De ruzie ontstond nadat de twee vrouwen als inzittenden van een personenauto op de Graafseweg rechts ingehaald waren door een 47-jarige automobiliste uit Oss. Hierna ontstond een verkeersruzie, die ertoe leidde dat uiteindelijk op de Van der Brugghenstraat het buiten de autos tot een confrontatie kwam. Over wat er tijdens de rit van de Graafseweg naar de Van der Brugghenstraat gebeurde, lopen de verklaringen uiteen.

Toevallig passerende agenten zagen de 40-jarige vrouw de ander in de nek krabben. De vrouw uit Oss verklaarde verder dat de 44-jarige haar in het gezicht geslagen had. Zij deed aangifte.

De 40-jarige bekende op het bureau dat ze gekrabt had. Zij werd met een dagvaarding naar huis gestuurd. De 44-jarige ontkende geslagen te hebben. Zij is na verhoor weer in vrijheid gesteld. (12)