Ingezonden persbericht


Persbericht

Comfortabel inspiratie opdoen voor op reis:
tot de verbeelding sprekende impressies op www.summum.nl

Amsterdam, mei 2007 ­ Summum Reizen, specialist van groepsreizen naar exotische bestemmingen, biedt reislustige surfers een verleidelijk voorproefje op hun site www.summum.nl. Hier vind je unieke webfilms van maar liefst tien schitterende bestemmingen uit het Summum aanbod zoals Cuba, Marokko, Tanzania, Mexico, China, Tibet, Kenia, Zuid Afrika, Peru en Egypte.... Eén klik op het tabblad 'Film' op de homepage en je proeft de lokale sfeer door sfeervolle beelden en uitgebreide achtergrondinformatie.

Kleurrijke reisfilms vol informatie en sfeer
"Het geheel aan opnamen, dat bestaat uit uren beeld en geluid van uitstekende kwaliteit, levert een uniek filmisch overzicht van onze bestemmingen"; aldus Dagmar Ypenberg van Summum Reizen. "Wij zijn blij met dit eerste prachtige resultaat." "Neem de film over Cuba: een actuele bestemming gezien de mogelijke machtswisseling. De ongekende sfeer van Havana, met zijn muziek, oude Amerikaanse auto's en het historische centrum is op film bijna voelbaar. Je volgt de volledige rondreis, de theeplantages in en langs oude stadjes tot aan het strand met rieten parasols." "Ander voorbeeld? Marokko, zeg ik spontaan. Dat is ook al zo'n kleurrijke minispeelfilm, die het ineens heel voorstelbaar maakt hoe je met een Four Wheel drive vanaf de medina de woestijn inrijdt om per kameel verder te trekken. Het filmpje geeft in kort bestek alle elementen van ons reisaanbod weer ­ van een impressie van een traditioneel stadsplein tot aan het brede, uitnodigende zandstrand dat de afronding van de trip symboliseert."

Wereldreis voor filmcrew
De eerste tien films zijn het resultaat van acht maanden lang intensief reizen door een professionele Summum filmcrew. Zij bezochten deze tien landen in 2006 en reisden telkens als onderdeel van een groepsrondreis die gemiddeld drie weken duurt. De film van een recente rondreis door Vietnam is volgende week te bewonderen op www.summum.nl . Betoverende films van Costa Rica en Argentinië zullen binnenkort volgen en daarna reizen de onvermoeibare filmers weer af naar Jordanië en Namibië-Botswana-Zimbabwe voor nieuw beeldmateriaal.

Summum Reizen biedt een bijzonder veelzijdig, gevarieerd en betaalbaar aanbod van comfortabele groepsrondreizen naar bestemmingen in Azië, Afrika, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten. Het is een organisatie van en voor mensen met een passie voor reizen, het ontdekken van al het moois dat onze wereld te bieden heeft en het actief beleven van andere culturen. Wie op zoek is naar een afwisselende en betaalbare groepsrondreis vindt bij Summum Reizen ongetwijfeld iets van zijn gading. Je ziet meer met Summum Reizen. www.summum.nl.